strah pred bližno

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Velikokrat smo priča situaciji, ko se lovec (pa naj bo to moški ali ženska) umakne, ko osvoji svoj plen (tu ni govora o FF, ki iščejo samo seksualno potešitev). Pa nima veze, če ga je osvajal dan, mesec, leto. Kaj mislite, zakaj pride do tega v trenutku, ko je objekt poželenja osvojen? V trenutku mine vse…strast, poželenje, vznesena čustva…

Je to res samo pumpanje ega, kot velikokrat slišimo? Gre res samo za dvigovanje samozavesti, v smislu lahko imam vsako/vsakega, ki si želim? Ali pa se taka oseba zboji sebe? Zboji strahu, ki jo popade in dvomov, ki jo obdajajo? Konec koncev, že tekom osvajanja ugotovi, ali je oseba vsaj približno interesantna za kaj več, in glede na to, da se še naprej trudi, očitno je, zakaj torej umik v trenutku osvojitve? Se boji izgube, čeprav se romanca še začela ni? Se boji, da ne bo izpolnila partnerjevih pričakovanj? Da bo partner odkril njene slabosti in je zaradi tega ne bo imel več rad? Mogoče pričakuje preveč? Tisto romantično ljubezen, ki jo tako opevajo v romantičnih filmih?

Kam to pripelje tako osebo? Konec koncev, ne more celo življenje odhajati in na novo začenjati ljubezenskih odnosov…

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Po mojem gre za strah "kaj pa zdaj?". Dokler se trudi in lovi, kot praviš, ima domišljijo, pa načine, zmišljuje si drobne fintice, ko osebo pridobi, se mu pa zdi po eni strani fajn, po drugi pa ne more verjet. "A je to mogoče? Da mi je ratalo?
cheer.gif
, nč, ne bom več težačil tule, da ne bo še slabše in se mi bodo vsi smejali...".
Kaj pa vem... tole mi je prišlo na misel.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Pomanjkanje samozavesti? Zavesti, da je sposoben osvojiti zanj popolno bitje? Se bo zaradi tega raje odločil za neko manj popolno osebo, ki mu niti ne ustreza tako, samo zaradi občutka, da več ne more dobit?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ne vem ravno če te zanima moje mnenje..

ampak, jaz spizdim takrat, ce mi je zadeva nezanimiva. nobene velike znanosti, Tudi nisem še doživel, da bi kdaj kaj obžaloval, tako da do sedaj, mi še ni ratalo -- češ da bi pa še enkrat poizkusil z isto.

meni se še ni zgodilo, je pa pri znancu ze blo parkrat, je zapalil z eno, kao osvojil...pol pa kr vec ni blo zanimivo..jebat ga tak je lajf. Okol tega si moski ne razbijamo prevec glave.
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
mal nerodno napisal...priznam... trudim se, dokler mi je zanimiva zadeva, ko mi enkrat ni, gremo drugam
smile-1.gif
)) tako nekak.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Pomanjkanje samozavesti? Zavesti, da je sposoben osvojiti zanj popolno bitje? Se bo zaradi tega raje odločil za neko manj popolno osebo, ki mu niti ne ustreza tako, samo zaradi občutka, da več ne more dobit?
Jah, eno je pomanjkanje samozavesti, je pa možno tudi napačno/pomanjkljivo/ali pa sploh ne interpretiranje body language-ja - da v bistvu sploh ne ve, da je trdnjava padla, ker mu noben direkt tega ne pove.
Sploh ženske ste mojstrice zakrivanja in hoje okol vrele kaše... bi dec mogu imet oxford dictionary, da bi razumel vse namige, signale, pa kar je še tega. Ne vem, a ni bl simpl rečt "ej, lohk se nehaš matrat, ajd greva na kufe"?
cool-1.gif

Al pa "odjebi"
frown-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
In kdaj lahko rečeš da si jo osvojil (oz. ga osvojila)? A to je že osvojitev, ko jo nabrišeš in ona pokaže zainteresiranost za kaj več?

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Dobro vprašanje, samo po moje si odgovor vsak drugače razlaga....po moje takrat ko dobiš nek čustven feedback, da vidiš, da ti je oseba naklonjena, da ti izkazuje neka čustva, da je pripravljena na kaj več kot prijateljstvo...tako si jaz razlagam
confused-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Se spoznaš...., se kurita....vse je kul..novo....se še malo spoznavaš...., sta skupaj...., prvemu se ne uspe z zadostnimi čustvi spustit v vezo (ker ima probleme s čustvi, ali pa ker mu nekaj na drugi osebi ne odgovarja)..., drugemu se uspe......,in ta drugi začne naenkrat kazati ta čustva..., kar bi bil čisto ok, če bi jih imel tudi prvi. Ker pa jih prvi nima.., se začne počutit ujeto..., ni zaljubljen..., se začne podzavestno in zavestno hladneje obnašati.., da ne bo več tok cool in da drugi osebi popustijo čustva..., ker to ne rata..., se gre "narazen"... Prvi izpade v očeh drugega piz*da, ker je izpadel izkoriščevalec..., kar pa ni nujno res..., pač včasih ne gre. Probat pa ni greh.

Pri iskanju pozornosti tipičnem za ženske, pa niti ne pride do fizičnega kontakta..., samo očara tipa.., ga zvrti enkrat, dvakrat okol prsta..., ko tip pokaže pretirano zanimanje..., je njej dost, se prestraši in gre naprej do naslednje žrtve.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Dva posta prijaznosti sta bila preveč, prevelik napor, pa je popustilo
evil.gif
?

Govorila sem tako za ženski kot moški spol....čeprav moški ne morete biti prijatelji, brez da bi pričakovali kaj več, samo drugega izraza ne poznam za stanje, ko ti ženska ni na ta način privlačna, da bi z njo kaj imel
confused-1.gif
Mi pa lahko pomagaš, pa dopolnim svoj odgovor..

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Za moje pojme si žensko osvojil takrat, ko narediš nekaj zelo slabega in bi ti večina obrnila hrbet ampak ona ostane in ti stoji ob strani, ker te ljubi in te dobr pozna.

Tist, da ti je pa cilj samo to, da jo čimprej položiš, se ob tem delaš čimbolj nedosegljivega in veličastnega ampak takoj ko pokaže, da si ji interesanten za kaj več, jo pa hladno odsloviš, je za mene nedoraslost.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Mene pa moti, da tip ne more bit prijatelj, res.

Kaj pa je narobe z dobrim prijateljem, s katerim se poseksata vsake tolk?
grin1.gif

PS: Z gayom si lahko prijateljica. Oni jih imajo največ. Še modne nasvete lahko deli.

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
pol sta samo še znanca..."prijatelji" so pa samo še zafustrirane copate in bivši, ki si še kaj obetajo.
evil.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Velikokrat smo priča situaciji, ko se lovec (pa naj bo to moški ali ženska) umakne, ko osvoji svoj plen (tu ni govora o FF, ki iščejo samo seksualno potešitev). Pa nima veze, če ga je osvajal dan, mesec, leto. Kaj mislite, zakaj pride do tega v trenutku, ko je objekt poželenja osvojen? V trenutku mine vse…strast, poželenje, vznesena čustva…

Je to res samo pumpanje ega, kot velikokrat slišimo? Gre res samo za dvigovanje samozavesti, v smislu lahko imam vsako/vsakega, ki si želim? Ali pa se taka oseba zboji sebe? Zboji strahu, ki jo popade in dvomov, ki jo obdajajo? Konec koncev, že tekom osvajanja ugotovi, ali je oseba vsaj približno interesantna za kaj več, in glede na to, da se še naprej trudi, očitno je, zakaj torej umik v trenutku osvojitve? Se boji izgube, čeprav se romanca še začela ni? Se boji, da ne bo izpolnila partnerjevih pričakovanj? Da bo partner odkril njene slabosti in je zaradi tega ne bo imel več rad? Mogoče pričakuje preveč? Tisto romantično ljubezen, ki jo tako opevajo v romantičnih filmih?

Kam to pripelje tako osebo? Konec koncev, ne more celo življenje odhajati in na novo začenjati ljubezenskih odnosov…

glede na to da smo ljudje zelo različni, si si že sama odgovorila na vprašanje.
priden.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
se strinjam, pa ziher ima kaksno možačo zavaljeno med prijateljicami,ki ji rastejo brke..tista je lahk tud kvalificirana za prijatelja.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
jah očitno nam nagon tega ne dopušča. moškemu nagon pač pravi, da naj se čim bolj goni. če vas kej moti, se pritožite eno nadstropje višje
grin1.gif