stožice, ekonomsko državljanski vidik

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mnogi se pritožujete nad tem, da stožice ne rabimo, d aje to za zokija in potem seveda radi poveste kako vi nimate nič od tega (čeprav ste 1/2000000 slovenije, največkrat pa nula pomebni za državo), noben pa ne pomisli kaj bi lahko imel.

zdej pa mene zanima, če je zoki tako grd in bo dolg vrgel na lj, vi pa nimate nič od tega..kaj se nad tem pritožujete neljubljančani? zakaj ljubljančani?

zakaj se slovenci ne pritožujete še nad večjim lopovstvom bavčarja, šrota, kordeža, preventa, mure, iskre, pletenine, laboda, peka.... tudi s tistimi mahinacijami niste dobili nič. ali pa darsa, SŽ, MORSA, ker kle ste pa dobil kredite...

verjetno niste zmozni sirine gledanja. in verjetno je vse to dovoljeno, ker ni iæ zraven.

a ne pozabit, da je t aisti zoki spravil mercator iz niæ v mega trgovinsko verigo, da je gradil namesto uničeval (droga, velana, kolinska, mura, merkur), da je bil svoje čase top manager..kaj ste vi, da ga ocenjujete. bageristi, kmetje, študentje, brezposelni mamini froci

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
serb-sy.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj ma pa sedaj to veze..ne razumem..napiši raje kaj.

btw
zared vsega tega materiala te bodo ob reviziji računalnikov v policiji razglasili za srbskega vohuna

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.661
3.166
113
v lokalni ostariji
dobr da maš tako mnenje... sej lepo da imaš zamazane očke...

sej ni problema

o teh mahinacijah nas je veliko popluval... tudi vegrad hildo, merkur kordeža... in?

in morde smo se že dost naučil da na koncu vse preveč plačamo...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.661
3.166
113
v lokalni ostariji
štadion v tem obsegu in s takimi pufi je popolnoma nepotrebna investicija, samo za nabiranje točk pri določeni volilni populaciji. realnost bo prišla na dan po parih letih... se nebi čudil da tudi kakšne sumljive finančne transakcije...

ok?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
moje mnenje je, da je recimo nogomet ( takšen kotz je danes v slo in svetu ) družbeno škodljiva zadeva. enako velja za ostale masovne "športe" , ker to več ni šport ampak posel
za stožice pa mi dol visi
je pa seveda paradoks. ni denarja za vrtce, šole, stanovanja, mestni prevoz itd za stadion pa se vedno najde

tomi

Guru
1. sep 2007
18.747
9.955
113
40
MB
vedno najde? to je pa glih tak kot da mamo po sloveniji 20 stadionov
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
moje mnenje je, da je recimo nogomet ( takšen kotz je danes v slo in svetu ) družbeno škodljiva zadeva. enako velja za ostale masovne "športe" , ker to več ni šport ampak posel
za stožice pa mi dol visi
je pa seveda paradoks. ni denarja za vrtce, šole, stanovanja, mestni prevoz itd za stadion pa se vedno najde

jankovič odpira 50 novih oddelkov v vrtcu. v mengšu imamo več nesprejetih kot sprejetih, dajemo občini prostor za mizerno ceno, pa noče.
šole ne vem
stanovanja se gradijo. celovške dvore je uredil zoki.
mestni prevoz je preuredil zoki in ga pripeljal 100 let naprej.

kaj bi pe?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
softi : to kaj imate v močvirju meni dolj visi
v naših krajih je pač malce drugače

tomi : trenutno verjetno samo dva . ampak oba sta požrla dosti denarja, ki bi takšnii banana državi kje drugje bolj prav prišel

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.675
233
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ta naša slovenska zabačenost mi gre vedno bolj na jetra, in kmalu bom v tujini s sramom v očeh povedal da sem Slovenec ...

dejstvo je, da se krade. krade se povsod, seveda krade tudi Jankoviæ. ampak pazi zdaj ta paradoks, knede - Bavčar, Šrot, Tolšakova, oni kradejo ljudem in ne dajo nič nazaj, medtem, kaj je Zoki vse naredil? kako je zgledala Ljubljana pred in kako zdaj po njem? tega se noben ne vpraša?

samo vsak vidi, kako je uničil vrtičkarje (ki so vrtičkarili na črnih gradnjah oz. nedovoljeno), da je parkiranje rak rana Ljubljane (ko pa napove, da bo gradil dve veliki parkirni hiši, pa vsi roke v luft pa jooooj, spet bo dal nekaj v žep, spet bo vse podrto, noben pa ne vidi, da v LJ drugače ni placa za parkinge) ...

so nekateri problemi, katere je obljubil, da bo rešil, ampak verjamem, da bodo ti problemi rešeni v njegovem naslednjem mandatu ...
wink-1.gif

kakšna je prestolnica brez normalnega stadiona, brez normalne dvorane? to ne bo samo fuzbal/hokej/basket plac, zdaj bodo lahko nekatere glasbene skupine končno nastopile pri nas, ker prej niso mele kje!!

sej ne rečem, tudi Zoki krade, ampak on tudi veliko nazaj da.

sem Ljubljančan, ponosen. in vidim, kako je Ljubljana z Zokijem končno zadihala in naredila velik korak naprej ...

dejstvo pa je, da bodo nekateri rezultati (pa ne mislim finančnih rezultatov) vidni šele kasneje, čez par let. ne gre vse naenkrat, žal ...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.675
233
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
p.s.: me pa bolj zanima, kaj zavraga ima današnja košarkarska tekma s tem, da se bo tam nabutalo ne vem kolk tovornjakov ... noben ne pomisli, da bi znalo imeti bolj negativne posledice, kot nek podoben protest, izpeljan na malce drugačen način ...

vem, da je veliko denarja vmes, ampak kaj so pa košarkarji krivi tukaj? a pol, če ne bo dnarja še v sredo, bodo tudi tekmo blokirali? pa vse koncerte, not padu lajv? butast se mi zdi ...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ga ni.,.je recesija. če ne bi leka delal za 90% zneska, sploh ne bi delal. bi že prej 20 voznikov nogiral.

sej ti bi ja mogel vedet kako je k ni denarja.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.661
3.166
113
v lokalni ostariji
aha

torej je to čist ok da ni denarja ni plačila. sam da je nekdo dobil par političnih točk? če nekaj naročiš je prav da plačaš. zadeva je bila izvedena dve leti nazaj. sej je rekel naj mu dajo neko garancijo pa en bo zapiral....

itak ga bodo utišal. da ne bo kakšnega madeža...

drugače pa je jankovič tudi dost dobrega naredil za lj. se strinjam. samo tale projekt je malo faljen.

bi pa raje videl da se ljubljana zapre, pa parkirišča naredijo na obrobju... da bi bi se razbremenil center.