Stojalo za TV!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
da paše na tvoj tv:)
Pa kolk je odmaknjen od stene, da te ne bodo kabli motli. Eni so res zlooo tanki in če imaš priklope od zadaj pravokotno na tv, potem bo jeba.
ponavadi so bli na ebayu 50% cenej kot pri nas.
Imaš pa v btc-ju v kleti eno kitajsko trgovino in sem videl tudi nosilce notri.

40" lcd ni tko teški, tko da ni treba komplicirat.

slim nosilec

fat nosilec
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.454
146
63
Lahko ti jaz prodam eno varianto ki sem jo imel v uporabi 3 mesece, potem sem pa dnevno premaknil in je tako ostal nosilec v neuporabi.

Je pa malce boljša zadeva,zelo tanka, ima dvojno zlozljivo roko, nagib, zasuk,uglavnem tv bos obrnu kamor bos hotu.
Velikost je pa do 52 se mi zdi,jaz sem imel 42 gor.

Vec pa lahko tudi na ZS.

99% enak model kot na ta sliki
1686334-mSxtE1FDWZMXl0XM-zt3LWQ.jpg

Priponke

• 1686334-mSxtE1FDWZMXl0XM-zt3LWQ.jpg
    1686334-mSxtE1FDWZMXl0XM-zt3LWQ.jpg
    181,3 KB · Ogledi: 158
Nazadnje urejeno:

cerko

Pripravnik
9. maj 2012
278
0
16
Sam nosilca nimam, a ga nameravam v roku pol leta tudi nabavit za v spalnico (40").
Kakor sem do sedaj ugotovil je fino, da je poleg gibljivosti levo/desno tudi možnost naklona gor/dol (če se gleda iz različne višine kot je TV montiran) in izvleka (roka za menjavo pozicije in lažja priključitev).

cerko

Pripravnik
9. maj 2012
278
0
16
Meni zgleda super. Se ga da nastavit v vse štiri smeri in še izvleči.
Poročaj kako bo z montažo in delovanjem.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.454
146
63
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Škoda, ker nisi prej povedal, nosilec sem že kupil kar v Mercatorju, gibljiv je v vse smeri, cena pa je bila 90€! Je pa od firme Barkan, nekaj podobnega ali celo enak!

To kar si ti kupil je problem ker ima zelo ozko mesto za pritrditev in nevem a bi si upal da to gor obesti kakšen večji LCD.

Jaz sem ravno z namenom zanesljivosti tega, da bo LCD ostal na steni,kupil malce boljšo zadevo in zmontiral tako kot so zagre. Kolega ima na istem modelu gor obešeno 52" če se ne motim in še danes stoji,saj je zadeva dobro pritrjena v steno.
Problem pri nosilcih z ozkim pritrdiščem je to da lahko slabše drži v steni,sploh ob pogostem premikanju.