Stilski izziv? Cirkusanti?

Najprej je bila t.i. gobica:

06677.jpg

Potem je v modo prišla čelava glava:

petelist.jpg

Pred kratkim -> še vedno traja doba t.i "na fužinca" (neka mešanica med Murkom in dobro staro e(i)rokezo:

Kar sem pa danes videl pa še nisem opazil na tem svetu:

mullet.jpg

Nekaj temu podobnega, samo da je bila gor še kar normalna frizura (temno rjave barve), peroksidnen repek se začne že skoraj pri vratu in meri cca. 10-15cm. OK sem si mislil, pač transvestitu (la coste torbica) se je malce poslabšalo in je probal ufurat novo modo med vrstnike pa mu ni ratalo. A glej ga zlomka čez 200m vidim še dva pripadnika klana torbičarjev z identično frizuro.
hysterical-1.gif
Jutri grem s fotičem v službo, ni vrag da koga ne srečam

Torej: Je pol Fužin zgubilo kakšno stavo? Se nam obeta revolucija?
hysterical-1.gif
Slaba pošiljka rjavega? Vročina? Geni?

Ajde fužinci, You may enlighten me.

Slike so simbolične
grin1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Sam ta fužinca sploh ni tolk slaba...če ni "opremljena" z ortodoksnim Fužinarjem....ki zraven fura Laaaacoste torbico, Nike shock superga, ponaredek D&G majice in jeans....vse je v kombiniranju (in "več je manj")
grin1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
Ti maš črno luknjo v spominu. Za gobico je prvo bla špuk felna, aka blatnik,.., se pravi glava pobrita, spredaj pa je nekaj ven šrtlelo, potem je prišla skuter frizura, potem čelavo, potem te piramide ki so še zdaj, to na sliki pa prvič vidim
stupid-1.gif

ok če je švaba mu oprostim, ampak da bi naši taki okoli hodli?
13.gif

Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ti maš črno luknjo v spominu. Za gobico je prvo bla špuk felna, aka blatnik,.., se pravi glava pobrita, spredaj pa je nekaj ven šrtlelo, potem je prišla skuter frizura, potem čelavo, potem te piramide ki so še zdaj, to na sliki pa prvič vidim
stupid-1.gif

Sej res, jaz sem pač kronološko povedal, res pa da sem izpustil kakšnega
grin1.gif
Blatnik je bil lep ja...Spojler.

Citat:
Uporabnik Steve pravi:

ok če je švaba mu oprostim, ampak da bi naši taki okoli hodli?
13.gif

Ni švaba ne skrbi. Čudi me to, da je imel sicer normalno frizuro, ptem pa tista zavesa bele peroksidne žime tam pri vratu, jaz sem se tako smejal da sem skoraj semafor snel z avtom. Še tamala se je režala, pa ona je bolj za take odpuljene frizure.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Skuer frizura? Kaj je to blo, se ne spomnim.

Najhujše pa so bile gobice, ne vem kak smo lahko ''vsi'' taki okoli hodili.

Predpostavljam, da kaj takega:
scooter03.jpg

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Če so oprijete kavbojke (in še marsikaj drugega) prišle iz 80' nazaj, valda da bo tudi bundes čupa :D

Khm...ampak Türk in Pahor frizura (beri: prečka na stran) je pa očitno večna:

danilo-turk.jpg_138096144.jpg

28312.jpg

hysterical-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Kako bi kaj zgledali politiki kot obritoglavci ali pa z irokezo.
grin1.gif
Irokeze nekako ne moreš resno jemat. Prečka še vedno zmaga.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Čefurka v kombinaciji s pink oprijeto majčko, pedr boxom in hondo civic 1.4 bingo je itaq zmaga. Tak lahko dobo vsako babo s IQ ki je enka povprečni januarski temperaturi v moskvi.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
A ni zdaj tole tr00?
girls-emo-haircut.jpg

Novodobni kapitani - kljukci? V španiji imajo proteste proti tem emotom. Verjetno jim možgani delajo dnevne shutdowne, da si delajo take frizure, ups, gnezda.
stupid-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
najbolše je neka frizura v kateri se človek najbolše počuti ne pa frizura zato ker jo vsi tako nosijo
stupid-1.gif