Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V prilogi je slika stikala za elektromotor, katero je crknilo. V trgovini so mi ponudili stikalo na drugi sliki. Ker že sam trgovec ni bil prepričan, ali bo ustrezno in imam občutek, da mi je dal malo na "blef", me zanima vaše mnenje?
Lahko zamenjam, vendar bi sedaj verjetno bilo smiselno raziskati, kakšno stikalo je ustrezno glede na sam motor? Gre za hidrofor črpalko.
Možno, da je že prej bilo preslabo stikalo, da je sploh crknilo.
Aja, pa glavne varovalke so trenutno 3x25A, katere bomo znižali na 3x20A, verjetno že iz tega stališča nima smila tega stikala imeti močnejšega kot je glavna varovalka?
Poglej na motor, kjer so podatki..tok ali moč, napetost..če imaš tok, se naj giblje nastavitev stikala okoli tega toka...recimo, če je tok 2A, naj bo stikalo od 1,5 do 3A, odvisno, kaj boš dobil..
Mislim - vsaj tablico bi spucal preden slikaš.
Desno od voltaže je : "4,2 - 2, ..." - ponavadi so to amperji delovnega toka motorja, odvisno kako je vezan.
Tvoje motorsko stikalo mora torej obsegati to področje. Vzameš onega od 2,5 do 4 A in nastaviš tisti tok, kot piše na tablici (ko jo boš spucal do konca). Seveda moraš vedeti način vezave (zvezda ali trikot), zato sta tudi dva podatka tam gor na tablici ...
Glavne varovalke so sicer lahko tudi 300 amperske, da le niso manj kot 2,... A ( ), pa bo šlo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.