število partnerjev

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Jst se pa zdj, ko sm se mlad, dost cuvam in ko bom starejsi bom tolk dobr, da bom lahk mlajse pumpu
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Sem se zgrozila, ko sem slišala, da je bil tip pri svojih 25-ih s prvo (pač dolgoročna zveza)
17758-icon_confused.gif

Sama sem namreč mnenja, da se kvaliteta pridobi s kvantiteto. In običajno je tako, da če da tip več žensk skoz, da potem tut ve kako se čemu streže
cheer.gif

Se ne obremenjujem kolk jih je pred mano podru...če želi govort o tem, naj mi pove, če ne želi, pač ne. Glavno je, da si je nabral potrebne izkušnje in še to po pameti
grin1.gif

mal bi bilo sicer bad, če bi ga poznale vse okoliške občine
hysterical-1.gif

In kaj je tukaj groznega?
confused-1.gif
Največji štos bi bil pa da ta tip seksa bolje kot tisti, ki so do tega leta podrli 50 babšet...kot je rekla ena izmed razpravljalk, pomembno je tukaj in zdaj (če odmislimo možnost spb seveda)...

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Ma sej ni pomembno s kolkimi si biu, da to šteje da si najjačifukač na selu. Važn je da eno tko dobr, da pol vse njene kolegice same prletijo do tebe
hysterical-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Če ima pa tip veliko število spolnih partneric, mi pa samo pove da je ta človek velik Jack oziroma jebach velikega kova.

To je moje mišlenje
evil.gif

In bosta srečna do konca svojih dni?
grin1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Dobr je, da je že izkušena in da to ni njena prva zveza. Ni pa dobr, da je mela velik one-night standov.

Zanima me njena preteklost ampak vedno poskušam odgovore prenest brez tega, da jo sodim. Najbolj pomembno mi je, da se ni v seks spuščala brezglavo (fafala in nastavlala po wc-jih in za diskači) in brez zaščite. Čeprav s tem se verjetno nobena ne bo hvalila in verjetno pametno zamolčala.

Sem pa že bral o tem da nekateri partnerju predlagajo preden imajo nezaščitene spolne odnose, da se gresta skupaj pregledat za spolno prenosljive odnose. Sem razmišljal o tem, da bi predlagal (preden sva začela) ampak verjetno se to čudno sliši in lahko uniči kemijo. Kako bi vi reagirali v takšni situaciji?
`

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
zadnji...

Nočem vedet števila, sploh nevem zakaj bi. Res me ne zanima. Še svojega nevem (ne da jih je blo dosti)
ampak enostavno nevem zakaj bi to štel. Če jih je mela dost, jebiga, bo vsaj na stara leta mir.

Francoz

Pripravnik
Dejstvo je, da ene prakticirajo 10 let, pa se nič ne naučijo.
Enako velja tudi za nekatere tipe.

Prepričan sem, da nekateri ljudje pač nimajo smisal za spolnost, seks, fük. Spolnost ni faks, kjer dudlaš in dudlaš in na koncu tako ali drugače diplomiraš.

Zadeve so ti dane ob rojstvu. Si, ali pa nisi.Znaš (akr se pokaže dokaj hitro), ali pa ne znaš (tudi če vadiš 30 let)...
Tako kot to velja za slikarstvo, za glasbo. Celo pisanja besedil za komade se ne da naučiti, če pa že, pa slabo).

Je pa spet res, da majhno število spolnih partnerjev pred resno zvezo, ali 0 partnerjev pred poroko ne prinaša nič dobrega.
Mnogo je primerov, ko 30-letnica, 40-letnica, poročena, z dvema frocoma, odkrije pri kakšnem sodelavcu v službi, ali preko neta sladkosti dobrega seksa. In se ji strga!

Kdo takrat trpi? Ona, mož (če ve), otroci (morebitno zanemarjanje), in seveda zveza kot taka. Heba...

Nikjer namreč ne piše, da dva, ki se sicer super razumeta in pogovarjata, pašeta skupaj tudi seksualno. Še posebej, če oba nimata pojma o dobrem seksu.
To, da je dober seks relativna stvar, da je za enega eno, za drugega pa popolnoma drugo (to je še dodatna težava), tu pustimo ob strani....

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik WolfSLO pravi:Pa ½kupuješ½ le od prvega lastnika al pa celo iz salona, potem pa styling in tuning narediš po svojem okusu
hysterical-1.gif

Z avtom in žensko je popolnoma enako. Neguješ ju in skrbiš zanju, kupiš jima razne ekstra dodatke in ko sta popolno opremljena, ti ju nekdo udari od zadaj!

hysterical-1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Sem pa že bral o tem da nekateri partnerju predlagajo preden imajo nezaščitene spolne odnose, da se gresta skupaj pregledat za spolno prenosljive odnose. Sem razmišljal o tem, da bi predlagal (preden sva začela) ampak verjetno se to čudno sliši in lahko uniči kemijo. Kako bi vi reagirali v takšni situaciji?
`

Če bi bila za to, da ga vprašam, če se gre testirat in bi mi rekel ne - sam odjebi
jezen.gif

Ker sem mnenja, da nismo bili vsi vedno pridni in sexali sam s kondomi....pa je možno, da kaj stakneš. Testiranje sploh ni slaba zadeva. Vsaj mirno spiš.
zmaga.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
`

Če bi bila za to, da ga vprašam, če se gre testirat in bi mi rekel ne - sam odjebi
jezen.gif

Ker sem mnenja, da nismo bili vsi vedno pridni in sexali sam s kondomi....pa je možno, da kaj stakneš. Testiranje sploh ni slaba zadeva. Vsaj mirno spiš.
zmaga.gif
Se strinjam. Grem takoj na testiranje. Ne bi pa delala testa samo za hiv in hepa, ampak za vse bolezni.

Bo pa v prihodnosti kar dobro pomsilit na to in jemat to kot nekaj normalnega in nujnega, ker se raznorazne SPB kar precej širijo.
LP