Jst se pa zdj, ko sm se mlad, dost cuvam in ko bom starejsi bom tolk dobr, da bom lahk mlajse pumpu
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Sem se zgrozila, ko sem slišala, da je bil tip pri svojih 25-ih s prvo (pač dolgoročna zveza)
Sama sem namreč mnenja, da se kvaliteta pridobi s kvantiteto. In običajno je tako, da če da tip več žensk skoz, da potem tut ve kako se čemu streže
Se ne obremenjujem kolk jih je pred mano podru...če želi govort o tem, naj mi pove, če ne želi, pač ne. Glavno je, da si je nabral potrebne izkušnje in še to po pameti
mal bi bilo sicer bad, če bi ga poznale vse okoliške občine
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Če ima pa tip veliko število spolnih partneric, mi pa samo pove da je ta človek velik Jack oziroma jebach velikega kova.
To je moje mišlenje
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Ma sej ni pomembno s kolkimi si biu, da to šteje da si najjačifukač na selu.
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
a ne mi rečt, da se strinjaš z mano no....
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
jst sm enga že poslala na hiv test...pa še kakšnega bom (na celoten pregled..)
Citat:
Uporabnik WolfSLO pravi:Pa ½kupuješ½ le od prvega lastnika al pa celo iz salona, potem pa styling in tuning narediš po svojem okusu
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Sem pa že bral o tem da nekateri partnerju predlagajo preden imajo nezaščitene spolne odnose, da se gresta skupaj pregledat za spolno prenosljive odnose. Sem razmišljal o tem, da bi predlagal (preden sva začela) ampak verjetno se to čudno sliši in lahko uniči kemijo. Kako bi vi reagirali v takšni situaciji?
`
Se strinjam. Grem takoj na testiranje. Ne bi pa delala testa samo za hiv in hepa, ampak za vse bolezni.Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Sem pa že bral o tem da nekateri partnerju predlagajo preden imajo nezaščitene spolne odnose, da se gresta skupaj pregledat za spolno prenosljive odnose. Sem razmišljal o tem, da bi predlagal (preden sva začela) ampak verjetno se to čudno sliši in lahko uniči kemijo. Kako bi vi reagirali v takšni situaciji?
`
Če bi bila za to, da ga vprašam, če se gre testirat in bi mi rekel ne - sam odjebi
Ker sem mnenja, da nismo bili vsi vedno pridni in sexali sam s kondomi....pa je možno, da kaj stakneš. Testiranje sploh ni slaba zadeva. Vsaj mirno spiš.