Števec sporočil in klicev android

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Na androidu pogrešam števec sporočil in klicev.
Se dobi kašen zastonj in brez reklam.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Hvala bomo sprobal.
Če ima kdo še kakšnen takšen program naj kar napiše.

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje

Ali mi lahko pomagaš? Mi je všeč tvoja predlagana aplikacija ampak me zajebava. Ko jo po instalaciji zaženem mi sistem teži da nima dovoljenja da se lahko prikazuje na vrhu drugih aplikacij ter me usmeri na nastavitve. Tam se v specifičnih nastavitvah prikaže, vendar je slider ki bi dal dovoljenje siv, ne na se. Podobno je še za nekatere aplikacije, za druge pa slider lahko premikam.

V čem je finta, sem malo gledal po nastavitvah ampak se ne znajdem več??

Sistem je android 6.01, fon pa NOTE 4

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
settings + application manager + tvoja aplikacija + permissions : tukaj imaš vse dovoljeno?
settings + security + device administrators : imaš tvojo aplikacijo tukaj z zeleno kljukico?

to se trenutno spomnem, kje bi se dalo nastavljat kake omejitve.

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Hvala Fusion ampak ne gre. Pod administratorji callistis ni naveden in ne morem dati kljukice.
Pri dovoljenjih pokaze možna dovoljenja s sliderji ki so pa sivi, se ne da spreminjati.
Kot rečeno je podobno sivo v nastavitvah za prekrivanje ekrana. Callistis zahteva to nastavitev, je naveden med aplikacijami, slider pa siv. Pri polovici aplikacij je to tako, druge pa se dajo nastaviti. Kaj za vraga vpliva na to, sem se ekstra potrudil čez vse nastavitve pa ne vidim resitve

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Potem pa žal ne znam več pomagat.

Zbriši, pa še enkrat namesti, pa bodi pozoren, če te kaj sprašuje, da moreš kaj potrdit.

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
No, sem rešil in hvala vsem....Tudi reset ni pomagal pa brisanje cache particije, pri instalaciji ni nič zahteval, dvakrat instaliral...Potem sem ša šel pa sem tam na nastavitvah za prekrivanje dal vse omogočene aplikacije na onemogočene in je uspelo. Potem pa spet vse jovo na novo nazaj. Ne vem zakaj, se mi še ni zgodilo ampak zdaj je.....