Števec korakov

B81

22. jul 2007
37.797
11.046
113
In koliko si v povprečnem dnevu prehodil brez športanja? Samo služba in delo doma?

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Kaj pa jaz vem, v poletnem času OGROMNO, v zimskem času pa zelo malo.
Jaz si pot preračunavam preko geopedie.

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Tega sem jaz kupil pa sem se zafrknil

Bom zadevo poskusil malo bolj opisat, ker vidim, da je kr zanimanje za tole napravco.
Glede srčnega utripa ima zgoraj senzorček in tam daš prst in ti po nekaj sekundah odčita srčni utrip, prst mora bit čisto primeru.
Glede štetja korakov in prehojena pot, to velja predvsem za ravnino, v to napravco si vpišeš dolžino koraka in mora bit tam tam, če ne ti bo ali preveč kilometrov pokazalo ali premalo, štetje korakov je pa tud kr nekaj, sam da malo napravco rukneš ti nabija korake, ki jih dejansko ne narediš, da se vrnem k prehojeni poti, če se gibate v naravi, klanec, gor dol bo prehojena pot čist mim, ker navzgor delaš manjše korake, navzdol pa večje, kot po ravnini, od človeka do človeka različno tk je pr men.
Glede porabljenih kalorij je pa zadeva čisto mim....za kalorije potrebuješ srčni utrip (to so pa ure, ki merjo srčni utrip + senzor, ki ga imaš okol prsnega koša). Najboljša trenutna zadeva za min. gnar je SIGMA PC 15 stane tam okol 50 evrov, zadeva je zelo uporabna zlasti za tiste, ki hujšajo pa tud za ostale, ura šteje tud kalorije, ki so po mojem zanesljivi.

Nazadnje urejeno:

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Citat:
Uporabnik garner pravi:
Tega sem jaz kupil pa sem se zafrknil

Bom zadevo poskusil malo bolj opisat, ker vidim, da je kr zanimanje za tole napravco.
Glede srčnega utripa ima zgoraj senzorček in tam daš prst in ti po nekaj sekundah odčita srčni utrip, prst mora bit čisto primeru.
Glede štetja korakov in prehojena pot, to velja predvsem za ravnino, v to napravco si vpišeš dolžino koraka in mora bit tam tam, če ne ti bo ali preveč kilometrov pokazalo ali premalo, štetje korakov je pa tud kr nekaj, sam da malo napravco rukneš ti nabija korake, ki jih dejansko ne narediš, da se vrnem k prehojeni poti, če se gibate v naravi, klanec, gor dol bo prehojena pot čist mim, ker navzgor delaš manjše korake, navzdol pa večje, kot po ravnini, od človeka do človeka različno tk je pr men.
Glede porabljenih kalorij je pa zadeva čisto mim....za kalorije potrebuješ srčni utrip (to so pa ure, ki merjo srčni utrip + senzor, ki ga imaš okol prsnega koša). Najboljša trenutna zadeva za min. gnar je SIGMA PC 15 stane tam okol 50 evrov, zadeva je zelo uporabna zlasti za tiste, ki hujšajo pa tud za ostale, ura šteje tud kalorije, ki so po mojem zanesljivi.

Zadevo bi kupila za očeta ki mu pa je najbolj pomembno št. korakov. Dolžina niti ne, utripa pa tudi ne. Če si z zadevo razočaran, potem sklepam, da ti je zadeva odveč, kupim po polovični ceni.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Sory, ampak a ta sigma meri tudi korake ali samo pulz? Bi bilo zanimivo najt neki takega za na šiht, bi lahko računal po prehojenem kilometru
hysterical-1.gif

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
meri srčni utrip + kalorije (ni povsem tam tam)
Conrad ima eno uro za 45 evrov, ki meri srčni utrip, korake, ...
Drugače pa bo treba več dat 200 evrov.

Nazadnje urejeno: