Tega sem jaz kupil pa sem se zafrknil
Bom zadevo poskusil malo bolj opisat, ker vidim, da je kr zanimanje za tole napravco.
Glede srčnega utripa ima zgoraj senzorček in tam daš prst in ti po nekaj sekundah odčita srčni utrip, prst mora bit čisto primeru.
Glede štetja korakov in prehojena pot, to velja predvsem za ravnino, v to napravco si vpišeš dolžino koraka in mora bit tam tam, če ne ti bo ali preveč kilometrov pokazalo ali premalo, štetje korakov je pa tud kr nekaj, sam da malo napravco rukneš ti nabija korake, ki jih dejansko ne narediš, da se vrnem k prehojeni poti, če se gibate v naravi, klanec, gor dol bo prehojena pot čist mim, ker navzgor delaš manjše korake, navzdol pa večje, kot po ravnini, od človeka do človeka različno tk je pr men.
Glede porabljenih kalorij je pa zadeva čisto mim....za kalorije potrebuješ srčni utrip (to so pa ure, ki merjo srčni utrip + senzor, ki ga imaš okol prsnega koša). Najboljša trenutna zadeva za min. gnar je SIGMA PC 15 stane tam okol 50 evrov, zadeva je zelo uporabna zlasti za tiste, ki hujšajo pa tud za ostale, ura šteje tud kalorije, ki so po mojem zanesljivi.