Štetje sporočil

janika

Pripravnik
2. okt 2009
99
0
16
Na službenem telefonu imamo stroške dosti dosti previsoke, odhodne klice časovno popisujemo, težava je z smsi;
pošiljamo jih ogromno, predvsem jih pošiljam samo jaz (reklame ipd), popoldan pa telefon uporablja kar nekaj ljudi,
klicat razen službeno nemorejo kaj dosti prav zaradi tega popisovanja, težavo naletim pri SMSih, saj poslane in prejete
to kaj si dopisujejo sproti brišejo, računi pa še vedno ogrnomni... Gre se zato, da dnevno al pa tedensko pošljem jaz osebno vsaj
300-500 smsov, odvisno katero reklamo pošiljam komu, kam pa gre ostalih 150-200 pa bok si ga vedi... A ima E51 nokija
kakšen števec, morebiti kako skrivno shranjevanje, al pa da bi sporočila dupliralo in jih pošiljalo na moj privaten tel...

Hvala!

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Če se prav spomnm, ima e51 števec SMS sporočil, katere si lahko po želji zbrišeš. Se mi zdi, da je pod klici (neka fora s klici je). Tam lahko pogledaš tud prenos GPRS podatkov, št. poslanih sms sporočil, etc.

janika

Pripravnik
2. okt 2009
99
0
16
Bom poiskala.

A da bi štelo samo izbrisana sporočila, to bi bilo pa vrjetno malo preveč a?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
..če se gre resno za služben telefon, potem je najbolše naročit izpiske.. No, če pošiljate reklamna sporočila, potem bo to malo težje...
Bi blo treba malo prebrskat po internetu, če se da kak sw gor naložit, da bi ti kopije delu. Al pa, da se neda zbrisat poslanih SMS sporočil (vem, da je nek prog, k zaklene sporočila).

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik janika pravi:
Gre se zato, da dnevno al pa tedensko pošljem jaz osebno vsaj 300-500 smsov, odvisno katero reklamo pošiljam komu, kam pa gre ostalih 150-200 pa bok si ga vedi...

Če imaš svoje stranke (in telefonske le-teh) popisane, boš z izpiskom hitro vidla, katere stranke so tvoje in katere ne. Če drugega ne, boš sama vedla, da ti recimo ta teden delaš od 8-16 in da se v tem času pošilja SMS sporočila. Po 16 uri naj jih nebi bilo. Tko boš pomoje najhitrej vidla, kaj kdo kje skom dela...
grin1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
697
113
Če še mogoče tega nisi našla...
Idi v meni / dnevnik / stisni desno na D-padu (da prideš na drugi zavihek)

In videla boš dnevnik vseh komunikacij na telefonu, ki ga lahko filtriraš po večih stvareh - za tebe mogoče najbolj uporabno po sporočilih.

janika

Pripravnik
2. okt 2009
99
0
16
Pogodbo imamo z tardečimi,... sicer pa imamo 1000 sporočil za 15€, đabest, pa je dovolj; če samo jaz pišem,...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Sej Mobitel ima podobno ponudbo za pošiljanje SMS sporočil. Malo preverite
wink-1.gif