Stenski TV nosilec

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Na steno bi montiral 46½ televizijo. Kakšen nosilec priporočate, oziroma, na kaj naj bom pozoren pri nakupu?

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
A ne piše v navodilih za TV, kakšen VESA paše?
Ko pa ga še nisem dobil
frown-1.gif
. Pride konec tedna.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik marc pravi:
Mislim,da bom naročil nekaj takega.

na takšnega sem jst obesil tv, pa je res malo prostora zadaj. Je mogoče fajn kable prej priklopit in potem tv obesit. Sam vrjetno so vsi podobni s prostorom zadaj.

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik marc pravi:

na takšnega sem jst obesil tv, pa je res malo prostora zadaj. Je mogoče fajn kable prej priklopit in potem tv obesit. Sam vrjetno so vsi podobni s prostorom zadaj.

Če se znajdeš pač nekaj založiš med nosilcem in Tv-jem in s tem pridobiš nekaj prostora.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Citat:
Uporabnik marc pravi:
Naročil bi že, vendar ga nikjer ne dobim. Ve mogoče kdo, kje bi se ga dalo dobiti. Na internetnih trgovinah je dobavni rok 1-2dni, ko pa pokličeš, se čudežno spremeni v en mesec.

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
moj nosilec za 55 LCD je imel med vijaki priložene distančnike z debelino 2 cm. To in še dodatna razdalja od stene zaradi nosilca samega je dovolj za normalno priključitev kablov, tudi kasneje.

Me pa zanima, kako priključijo in montirajo tiste ultra-tanke TV-je, kot jih vidiš v katalogih in v kakem filmu...verjetno se nosilec vgradi že v samo steno.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
moj nosilec za 55 LCD je imel med vijaki priložene distančnike z debelino 2 cm. To in še dodatna razdalja od stene zaradi nosilca samega je dovolj za normalno priključitev kablov, tudi kasneje.

Me pa zanima, kako priključijo in montirajo tiste ultra-tanke TV-je, kot jih vidiš v katalogih in v kakem filmu...verjetno se nosilec vgradi že v samo steno.

In kabli skozi zid.
confused-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38