Ste lahko gut frendi z žensko?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
a tovja nova zdej to ve, al je ne spustis na forume
evil.gif

Zakaj? A si ti tud prizadevaš bit "prijatelj" in zato pomagaš pri različnih nasvetih?
evil.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
komu pomagam? vprašam ce tovja zdejsna ve kam bi ti vse namakal, ko bo sla ona za vikend s starsi na morje?
grin1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Seveda je bivša z razlogom, zadeve niso laufale in sva oba vidla da skupej ne bo šlo. To pa še ne pomeni, da zdej ne morš bit kolega z njo. Nevem koliko časa deliš z nekom vse. Težave, veselje, intimnost... in potem kr na enkrat vse to odrežeš? Kot da ti potem ta oseba nič več ne pomeni, prej pa nisi mogu brez nje. Zadeve ne laufajo in to je to, če ti nisi sposoben določenih zadev met pošlihtanih v glavi in razmišljaš samo s tičem, še ne pomeni da so vsi taki. Ne vem zakaj bi zarad enga sexa, uničil prijatljstvo? Ne mi potem govort, da moški ne more bit kolega z žensko, če si ti sam tak. Celotno populacijo obravnavaš po enem primerku in to si sam. To je isto, kot da bi te ena prevarala in boš tako označil vse ženske. Pripravljeni ste delat tisto kar ženska hoče, zarad tega, ker imate v glavi da bi jo lahko enkrat napičl. In potem bodo spet vsi na glas upil, da niso copate!
bonk.gif

Pa ne govorim z nasveti z ženskega sveta, ampak na splošno.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Hahahahaha.. No js sm ravno pred dvema dnevoma sklenila novo kolegovstvo, in vem da ta človk nima nobenih namenov me položit. Skoraj 100%, ker je rekel, da tipa območje pri eni -ecola, enkratni pogoji za frendšip, ane? Kaj češ lepšega. Lepo se pogovarjaš, ker se človek zna menit, zna te nasmejat... Itak, da sta lahko samo prijatelja.
Dizzy & me ... -> no comment.
smirk-1.gif

Med iskrenimi ljudmi ... Lalalalalalala
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
jaja..bo pri uni popušil, pa prideš ti na vrsto..kar sprijazni se-moški smo pač taki

razen fegetov seveda
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
a na facebooku si mu frendovstvo klikenla. Bravo. Zdej sta najboljša prijatelja. Pacijentka.. ti prav spadas skup s corleonom
grin1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
fukfrend brez doldajanja???? facebook torej, pa dosti kinkanja???

a si ti lahko še bolj zmedena kot si?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Pa kaki fejsbuk? Nimam js tega shita no.
rolleyes-1.gif

Ne boš verjel, ampak sva se spoznala v živo
grims-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ti si lezala pijana na sanku pa je prisel mimo pa si ga slucajno bruhnela, pa sta pol njegovo srajco prala..v bistvu tud to je lahko simpaticno..

sej nema veze kje sta se spoznala, komentiram vajino ful dobro prijateljstvo
smile-1.gif
))

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
@Tjaša, kaj to v avatarju si ti ? Ker če si, potem bi rad postal tvoj prijatelj
cheer.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Nikjer nism napisala, da zdej sva pa best frenda ker tud ne bova mogla nikol bit zarad več razlogov in sploh pa, ne potrebujem dveh moških best frendov. Sva normalna kolega, ti je to kaj znano?
In spoznala sva se 100% trezna, ni blo na žuru LOL. Hahahahaha...

Ti kar komentiraj, js že vem kako je. On pa tudi.

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
no tako pa je ze drugac..namrec fantej locimo kolega pa prijatelj...
wink-1.gif

rešeno, lahko zaklenite temo, tjašo pa benat, ker je dolgo nucala da ji je prišlo, predolgo.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
No dej ti preber moj prvi post -napisala sem, da sem sklenila KOLEGOVSTVO in ne prijateljstvo, torej že od takrat naprej vem, kaj lahko pričakujem jaz in kaj on.
Got it?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.