Ste kaj potetovirani?

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
grin1.gif

Kaj pa misls dat ce ni skrivnost
tongue-1.gif

Jest pa drug teden grem se enkrat.Samo ne wem se kaj...al pa bom kr tm izbral v knjigi
grin1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
A se imata zadnje čase vi2 kaj rada... ker se lovita po vseh živih temah.
evil.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Pa si prepričana, da ima rad take z močnejšimi kostmi ?
evil.gif

Nazadnje urejeno:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ne vem cemu, menis, da mam mocne kosti...no res pa je, da sm enga na gobec pa je roka cela ostala
evil.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Js bi sicer mela tattoo, ampak neki v kar bi bila miljon procentna da mi čez pet let ne bi blo žal... no takega tattoja še nisem najdla, če bi si pa dala, bi si pa verjetno dala kak stavek vtetovirat na trtico (da ne bi videla vsak dan, potem res obstaja bojazen da mi bo žal).
Slikce raznih srčkov pa metuljčkov so mi pa že preveč zlajnane, aja pa kitajske črke tud
bonk.gif

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
KSZ

Js bi sicer mela tattoo, ampak neki v kar bi bila miljon procentna da mi čez pet let ne bi blo žal... no takega tattoja še nisem najdla, če bi si pa dala, bi si pa verjetno dala kak stavek vtetovirat na trtico (da ne bi videla vsak dan, potem res obstaja bojazen da mi bo žal).
Slikce raznih srčkov pa metuljčkov so mi pa že preveč zlajnane, aja pa kitajske črke tud
bonk.gif

Kitajske crke,lobanje,srca...vse to je ze out,ker ima skoraj vsak drugi ze to.Izberes nekaj takega k se nisi vidla,pa da ti nebo zal seveda.Izberes sliko jo prineses s seboj pa je...ali pa iberes iz knjige pri tetovatorju
cheer.gif