Ste kaj potetovirani?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.781
930
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Čez 40 let bodo imeli vsi slovenski upokojenci kitajske črke na rokah ali nogah, upokojenke pa metuljčka nad ritjo.
aplauz.gif
ne-ne-1.gif

Čez 40 let bodo kitajske črke ratale podrti kozolci, metuljčki nad ritjo pa netopirji v merilu 10:1
grin1.gif

hysterical-1.gif
prekleto imaš prav

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Jaz imam kitajske pismenke na vratu. Meni se zdi, da piše "chicken soup"
cool-1.gif
In kje zaboga si ravno na takega tatoo mojstra naletel, da ne zna Kitajsko? , pa je plonkal iz jedilnega lista bližnje kitajske restavracije
cool-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ja veš da. Tetoviraj se od komolca navzdol, pa si za kakršnokoli intelektualno službo prečrtan.

Srajca z dolgimi rokavi?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.229
2.025
113
Emona / Carnium
Jaz ne vidim povezave z intelektom in tetoviranim telesom. Je pa res, da se nekateri bojijo tetoviranih ljudi. Jasno, da tattoo na čelu ne pomaga na razgovoru za službo
smile-1.gif

Kar sem hotel povedati je, da tattoo vpliva na samozavest (pri tistih, ki jo imajo premalo) in kot takšen pomaga tudi pri spoprijemanju z različnimi situacijami v lajfu...
Bil bi verjetno presenečen koliko ljudi v finančnih, političnih in poslovnih okoljih ima tetovirano telo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Tatooji so razvrednoteni, kot feltne od M6
hysterical-1.gif

467716-post_slo.gif

Samo feltne lahko menjaš, tatoo pa malce težje.

Je prav hecno gledat ljudi v srednjih letih s tatooji. Kakšno gospo recimo, ki se je malce preveč poredila in ji kakšen tatoo prav grdo visi kje. Da ne govorim o zbledelih zadevah, ki bolj spominjajo na JLA relikvije kot na modni dodatek, oziroma pardon - personal statement.

To ni tolko odvisno od staranja-rejenja, kot pa od tega kak mojster s kakimi iglami in barvami je bil na delu.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Kolega dela na Novartisu, pa je ves potetoviran noge, roke :D Ma pa srajco pa se nič ne vid.

JAz osebno se bom tetoviral ker mi je hudo, nebom reku lepo, čeprov tud to kdaj. Bolj me motijo tisti tatuji ki si jih nekateri dajo pa nimajo pojma en zakaj in ne kaj pomenjo, samo da imajo tatu

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.781
930
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Kolega dela na Novartisu, pa je ves potetoviran noge, roke :D Ma pa srajco pa se nič ne vid.

JAz osebno se bom tetoviral ker mi je hudo, nebom reku lepo, čeprov tud to kdaj. Bolj me motijo tisti tatuji ki si jih nekateri dajo pa nimajo pojma en zakaj in ne kaj pomenjo, samo da imajo tatu

daj pojasni nam, kaj ti pomeni goba..me prav firbec matra

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Gobe so mi kul. NE za jest ampak tko kakor zgledajo :D Pa ime goba me je zaznamovala v zadnih parih letih.