Stavka policije?

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Že baje en teden stavkajo.

Ampak na www.policija.si ne piše nič. Le med drugimi linki en na 4 vrstično novičko o pogajanjih.

A štrajka le peščica?
Če jih pokličem, bo kdo prišel? A opravljajo redna dela?

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ne. Zakaj bi hodili, ce stavkajo? Resi sam.
hysterical-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Lih danes sem jih videl, ker so enemu sosedu gume prerezal.

Zgleda, da delajo.
zmaga.gif

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.616
88
48
Niti ni pomembno ali sedaj štrajkajo ali ne.
Do konca meseca morajo narediti kvoto.
Upam, da ne bom tisti, ki bo po koncu stavke plačal za nekaj teh, ki jim sedaj spregledajo kazni.

LP

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.545
113
pises neumnosti. Ce bi to bilo res, potem v sloveniji ne bi bilo PP, ki imajo v letu 2012 (ko je bila stavka) tudi po 40% manj ukrepov kot v letu 2011.

Je pa tako da vprasanje kdo sploh stavka saj PSS dosedaj se ni ravno jasno razlozil zakaj bi sploh stavkali.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.616
88
48
Niti ne Mahoney.

Okoli sebe imam dnevno več policajev kot ti in vem o čem pišem.

LP

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.716
128
63
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ja, avtomatsko bodo napisali, da je kriv tisti, ki je poklical policijo.

Haha... Very funny...
rolleyes-1.gif

Zanima me, če se lahko izdelava tovrstnih sporočil kaj zavleče zaradi stavke... ?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.716
128
63
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Ne, ker se vleče tudi ko ni stavke.

LP

Mam jaz en primer, pa se zadeva že vleče... Ne vem kaj sanjajo... Pri današnji tehniki bi morala bit čakalna doba na tovrstna poročila max. lepo prosim 5-7 dni... Dobro 10 bi še razumel, ne pa da mesec dva...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.545
113
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Niti ne Mahoney.

Okoli sebe imam dnevno več policajev kot ti in vem o čem pišem.

LP
Ne, ne ves o cem pises.

Namrec podatek, ki sem ga dal jaz, ni podatek od policajev okrog mene ampak podatek iz statistike, ki jo vsako leto naredijo na policijskih upravah.

Ker vem, da sledi reply, ti svetujem da policaje okrog sebe vprasas kaj so evidence FIO in kaksna porocila oddajajo pomocniki komandirja za promet. Oddajajo jih vsake tri mesece in na podlagi teh porocil SUP PU od postaje zahteva dolocene ukrepe. Npr ce se poveca stevilo prometnih nesrece kjer je vzrok alkohol, potem SUP zahteva, da se poveca delo po alkoholu. In to nadzirajo skozi stevilo ukrepov. Januarja se zamrznejo podatki za prejsnje leto. In stavka, ki je potekala lani, se statisticno kaze tako, da ni malo postaj, ki so v letu 2012 imele le 60% ukrepov napram letu 2011.

Zdej pa policaji okoli tebe lahko nabijajo, lahko nimajo pojma al pa ti pises tja v tri dni. Statistika ne laze.

ampak lani si vedel, da policija stavka in da ni kazni. sedaj pa PSS sam ne ve zakaj stavka in se ta stavka na terenu ne pozna ravno dosti.