Stavite kaj?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Sem že prej napisal, da je ta fora stara že nekaj sto let. Zato so uvedli zgornjo mejo stave. Če pa dodaš še spodobno spodnjo mejo, da je razmerje med min in max vložkom relativno majhno, se ti ta taktika zelo hitro podre.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ja, res je, samo kar sem pri nas videl igralnic, je razmerje povsod "ugodno". Vrat mi pa niso še nikjer pokazali, ker pri elektronski ruleti te noben ne opazuje, navadne si pa itq ne morem privoščit, ker se spomnem nazadnje ko sem gledal, je bila minimalna stava 2€. Preveč "resno" zame
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
hm, koliko ti pa uspe pol v eni uri tako skupaj naklepat? ker ce je 15 eur + bi se splacalo tam siht met
mislim kar za avtomatom
=)

22. jul 2007
1.398
43
48
Verjemi, da te tudi pri elektronski ruleti lahko prekleto dobro opazujejo tako vizuelno (preko kamer) kot tudi to kako staviš...
grims-1.gif

In pri kakšnih mutnih poslih,boš imel hitro opravka še s kom drugem kot pa samo z vodstvom igralnice( pa to ne pomeni, da bodo zdaj vsi panični , če boš tako stavil...)

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Dobro vem, kako lahko opazujejo, sem delal v kazinoju "na avtomatih" nekaj časa
grims-1.gif

Mutnih poslov ni, vsaj dokler ne boš na veliko "ogoljufal" ogralnice. Pa tudi če ti jo bo uspelo, je naš sodni sistem tako slab, da boš po kakem mesecu "zunaj" in potem dalje. Verjemi, poznam primer ko sta dva modela okoli prinašala avtomate za xx tisoč evrov, ampak očitno jima niso mogli dovolj dokazat... in zelo kmalu so ju opazili (delavci prvega kazinoja) v drugem kazinoju
hysterical-1.gif

Koliko imaš profita od igralnice? Nikoli ne grem tja z namenom za bi zaslužil, ker sistem tako preprosto ne funkcionira. Recimo v ljubljani, če gremo zvečer v kazino Rio (v areni vodafone), dobiš zastonj večerjo, lahko greš k vedeževalki (
hysterical-1.gif

Pa če sem na nuli, smo se meli par ur fino, lačni nismo bli, žejni pa tut ne. Ni ravno da bi hodil vsak dan, ampak če greš pa enkrat na vsake tolko, pa pomoje ni nič narobe
smile-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Statistika enega igralnega salona, 6 razbitih monitorjev na ruleti v cca 1 letu, malo več....

Jap, they get pissed off, ampak so lahko jezni samo na svojo neumnost, nič drugega...