status

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Glej zgornji link, ki sem ga prilepil-obvestila. Moreš met pa hitre prste ja.
grin1.gif

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Jaz sem dobil, da prijava ni uspela in št.transakcije.....pa sem se vpisoval na program z več kot 40-timi mesti + igral F5 igrico

Ne vem....upam, da je bil samo napis napačen
smile-1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Zakaj nisi zbral še drugih? V štirih minutah je šlo 1664 mest..meni je ratalo prej kot v minuti, pa še pazil sem, da bo čim bližje za vpis.
grin1.gif

Takoj ko so odprli se je za par sekund server podrl.
hysterical-1.gif

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
Meni tudi ni ratalo. Res neverjetno, da je v roku 5 minut vse šlo. Izpolnim prvo (ki je imela okoli 50 prostih mest) - zasedena, grem na novo vpisovat, iščem frej mesto, končno najdem in spet - zasedeno. Naredim še enkrat refresh in pokaže, da so vsa mesta zasedena.

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Ja saj tako je bilo tudi meni.....prej kot v dveh minutah 46 mest...daleč proč od Ljubljane :S

Še kaka možnost za status?

LP
Torus

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Uno s srednjimi šolami ne gre več? Ko sem se še s tem zafrkaval, vem da se je na velko vpivalo na neko kopersko sš, ne da bi kadarkoli v lajfu biu v kp, pač po pošti,... pa neke administrativne šole v lj, k jim je blo važn sam da so pokasirale od tebe in kasneje države....

brezhibno

Pripravnik
3. jan 2012
228
23
18
tudi meni je uspelo danes na višjo sem pa izpolnil v prej kot minuti, 16.03 je bilo že vse zasedeno.

Pred dobrim tednom ko sem klical okoli za vpis na višje šole, sem poklical tudi eno zasebno (se mi zdi da iz novega mesta ) so rekli da je možen vpis že jutri(rečeno takrat) samo je vpisnina cca.350€ v dveh obrokih prvi nekaj čez 200€ in potem še drugi. Tako da tisti ki vam ni uspelo pokličite še zasebne višje šole, so dražje samo druge ni.

Nekje na netu sem zasledil da trgovska v ljubljani vpiše za cca. 200€

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
verjetno kake privat "univerze" ..... vpis je nekaj dražji, 200-500 €, odvisno...... ampak če delaš, itak imaš ta denar v 1 mesecu noter....

V mojih časih je bilo enostavneje, kampiranje sredi noči, potem pa "ko jači, taj tlači"
smile-1.gif

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
danes so po radiu rekli, da ni dovolj prostora za vse ki bi se želeli vpisati zaradi statusa
hysterical-1.gif

samo so pa imeli prav

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Sj kukr poslušam med študenti, vsi zdej mrzlično iščejo način kako pridobiti status, ampak se mi zdi, da so kr zaostril napram par letom nazaj, ko sem tudi sam iskal način za pridobitev statusa... Ampak je pa to zgolj odlašanje in umetno nižanje brezposelnosti...

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
niso ne vem koliko zaostrili... govori se, da so ampak to samo zato ker so že zdavnaj obljubljali skupno evidenco vpisa pa je ni od nikjer in potem šparajo na najbolj butaste načine tistih pravih pa ne vidijo
marsikatera šola se futra s fiktivnimi vpisi in bi drugače propadla in jim ni v interesu, da bi zaostili pogoje - celo več, dali so možnost vpisa preko interneta, tako da se lahko vpisuješ ne glede na geografske ovire - so pa tako potem vsa mesta precej hitreje zapolnjena in daje občutek, da jih je manj...