Staro za novo

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
smile-1.gif

Kot vidiš imaš svakojake ljudi...zato pa sem tudi napisal kot sem!

1) prepaid kartica
2) nič na dvorišču ali v bližini

Ker potem imaš same probleme...pa tud če je bil 10let star avto ki si mu ga prodal v piko....jah šment on bi ga mel ko iz salona....10let garažiranega
smile-1.gif

.

1) prepaid kartica
2) nič na dvorišču ali v bližini

sprasujem se.gif

Ja res "pametno",full ti pomaga nič na dvorišču,pa prepaid kartica,če ima pa kupec itak vse tvoje podatke,ko naredita prepis...
rolleyes-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Mislim da je tukaj šlo za kaj več kot samo za en ušiv G3...

Ne ubiješ 3ljudi za G3 leta 2003...
sprasujem se.gif

Slo je za rop in umor, ter kasneje se za dvojni umor (pric). Ni se slo za G3, ker storilec tisti, ki je avto prodajal ampak za denar, ki so ga imeli s seboj.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.403
5.682
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Kar hočem povedat je, da so si kupci v veliko primerih sami sebi ovira

ja meni je tudi en 5 sekund po začetku ogleda brez da bi se kaj predstavli in to pri zagonu motorja podal diagnozo da je motor hin. Pred tem pa utrujal po telefonu kak noče še enega zjebanega avta it gledat in to. Da ma takih dobolj. Miljon folka po telefonu če pridem do njih in da je predaleč itd. Na koncu pa prvi ki se je pripelal z namenom kupit avto in ne zajebavat folka po desetih minutah brez besed dal kerš v roko. Komaj sn ga prepričal naj počaka da gremo uredit prepis pa to in da bomo tam poračunali
smile-1.gif

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
ksz

Pri meni je en "strokovno" ugotavljal, da je kompresija hin, ker je odprl pokrovček za dolivanje olja in je špricalo ven. Ja logično da šprica, bumbar, če se direkt vidi odmična. Ona pa "ne, ne, to ne sme špricat ven, ta motor diha, kompresija je šla".

Potem tega avta sploh nisem prodal in eno leto in 25k km kasneje še vedno odlično služi
smile-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.276
4.104
113
samo kompresija pa je šla.

Upam da ti ni še olja nalil v hladilno tekočino, take imajo bolgarski švercerji

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
Vsi avti dosedaj so šli pri meni naprej po sistemu " prvi kupec, zlati kupec". Noben avto ni bil dizel, vsi so bili kasko, povsod prvi lastnik...

Avto hiša ponudila za Opla 5.800 EUR, prodal en dan pred predajo avtohiši za 6.500 EUR kar pred poslovalnico AMZS, da smo prepis uredili kar tam.

Imate pa eni zanimive probleme za tistih par 100 EUR razlike. Ko slišis zgodbe in cifre pri manevrih menjave ali prodaje lastnikov avtov za 30k EUR in več ne veš a bi se smejal al "jokal" kako eni ne znajo z dnarjem na določenih področjih.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.771
6.164
113
blizu močvirne prestolnice
Če kupiš nov avto izven svoje upravne enote, kako registrirati tablice , ne da bi imel tablice upravne enote kjer se kupi avto. Ali lahko registriraš avto na podlagi računa preden ga prevzameš in ga odpelješ? Ali so možne edino probne tablice?.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.810
113
40
MB
amzs centri imajo vse oznake na zalogi, tak da vzameš kere hočeš?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
Grb pa lahko prelepis s tvojim kot vem. Pa to naj ne bi bilo kaznivo.
Jaz sem v kranju bp dobil lj tablice. Celo nekaj izbire je imela.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
ah mi je za mojga volvota ponujala 4k, cez par mesecev sem ga prodal na avto.netu za 4800. in to po tem, ko so na servisu ugotovili za 1k stvari, ki bi jih bilo potrebno zrihtat. sicer pa vsi vemo kako delajo v kmagu..
sicer pa odvisno od avta.. za tega volvota sta v enem mescu klicala 2. drugi ga je potem tudi odpeljal..

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Avto lahko zavaruješ (predno ga registriraš, drugače ne gre) na podlagi VIN številke. Račun pomaga za pravilno zavarovanje dodatne opreme. Registrska se vpiše na polico naknadno...
Potem pa za registracijo potrebuješ samo še račun (domnevam da misliš novo vozilo), potrdilo o plačanem zavarovanju in to je to. Greš na svojo UE in registriraš avto, da ti izdajo tablice s grbom tvoje občine.
Grba sam NE SMEŠ prelepiti, to lahko naredijo samo na UE, kar pomeni da moraš sneti tablice in jih prinesti na UE. Grb (nalepka) sam po sebi je neke 2 EUR po komadu.V bistvu ti grba ne smejo predati v roke da bi prelepil sam.

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
KSZ

Recimo, da je povprečna starost tukaj okoli 40.

Na koliko let pa menjate avte, da imate toliko izkušenj?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
V bistvu ti grba ne smejo predati v roke da bi prelepil sam.
To pa prvič slišim, glede na to da Uae prodajajo grbe po komadu in te noben ne vpraša kje in zakaj ga boš ponucal.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ko sem na UE Trebnje hotel samo nove grbe sem moral prinesti tablice. In je teta citirala zakone. Konec koncev je to logično, je del uradnega dokumenta. Saj prometne tudi ne dobiš na UE bianko in jo sam izpolnjuješ po potrebi.