Staro usnje na sedežih - menjava

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Avto ima kar nekaj let in me malo moti že kar ornk obrabljeno usnje na voznikovem sedežu.

Pozna kdo firmo ali kogarkoli, ki preoblači sedeže v novo usnje? Naj bo to ŠTAJERSKI predel Slovenije!!

Originalne prevleke žal dobim zelo težko...če pa se jih že najde, so pa kar malo pretirane cene
evil.gif

Hvala!
roza.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:

Originalne prevleke žal dobim zelo težko...če pa se jih že najde, so pa kar malo pretirane cene
evil.gif

Hvala!
roza.gif

Amm leder komplet te bo stal takoj 600eur brez racuna

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.340
113
za šankom
vsak tapetnik ti jih bo znal preobleči.če si pripravljena odkartat 1000€+ potem ni problem.nekdo je napisal 600€.za ta denar se dobi samo material

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik shift pravi:
vsak tapetnik ti jih bo znal preobleči.če si pripravljena odkartat 1000€+ potem ni problem.nekdo je napisal 600€.za ta denar se dobi samo material

Za en sedež 1000eur?? No, tako zelo pretiravati pa zopet ne
smile-1.gif

Mi je pa jasno, da usnje ni poceni... ne pričakujem materiala + delo za 100eur
wink-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.340
113
za šankom
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:

Za en sedež 1000eur?? No, tako zelo pretiravati pa zopet ne
smile-1.gif

Mi je pa jasno, da usnje ni poceni... ne pričakujem materiala + delo za 100eur
wink-1.gif

aha samo za en sedež se gre

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
m2 usnja je vsaj 100 EUR. Pa ga rabiš več. Po grobi oceni vsaj 4m2 za cel sedež. Pa delo ni zastonj... O ceni sem prepričan, ker moram popraviti svoj sedež in mi je sosed, tapetnik pokazal cene.
Skaj je seveda napram usnju skoraj zastonj... In če daš usnje samo na sedalni del, na hrbtišče in boke pa skaj, potem je lahko poceni.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.491
5.787
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Skaj je seveda napram usnju skoraj zastonj... In če daš usnje samo na sedalni del, na hrbtišče in boke pa skaj, potem je lahko poceni.
kar delajo vsi razen luxuznih firm avto industriji. Reeeedki so avti ki imajo leder po celem sedežu

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Res je. In mi je počil tak skaj na Scenicu na boku. Zamenjal mi bo lokalc, ko pridem na vrsto. Cena skaja nikakva, skaj namenjen avto industriji (trpežnejši)

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.037
437
83
tam ko se terc po tori rola
Aja, če se bo preoblačilo vse sedeže, raje razmišljaj o alkantari. Pozimi ne rabiš gretja sedežev, poleti se pa ne lepiš na zic....
Če pa že res mora biti usnje (zaradi izgleda), je pa mogoče res racionalnejša rešitev, da se naredi iz umetnega usnja (skaj). Dnevno delam s tema dvema materialoma, in če je komad kaširan (na spodnji strani dolepljena tanka pena), razlike skoraj ne opaziš.

Nazadnje urejeno: