Čist si se zgubuCitat:
ja a si ti kej drugač narejen? kje pa piše da maš ti še kr zdravo presojo, ko pa si za razliko od mene že v letih?
Tega ne trdim jaz, to trdiš ti, da boš, ko boš star naredil to in to....ko te postavim na tla pa spet kašljaš.
No vidiš, pa vseeno nisi (vsaj upam da ne) nikogar ubil takrat, ko si bil še vajenc.Citat:
sem iskren, pa vseeno ne bom priznal, da sem najvarneje vozil takrat, ko sem se učil. in to enostavno zato, ker to ni res. ravno takrat sem delal napake, za katere sem se kasneje trudil, da jih ne ponovim več...
Iz tega lahko samo sklepaš, da nekatere napake v prometu niso tako nevarne in usodne, druge pa so.
Npr, če en stari čiča zaradi nerodnosti in slabih refleksov podrsa sosednji avto, ali bolj počasi vozi, to ni tako nevarno in usodno, kot če en divjak z veliko brzino v nekoga poči. Kaj pravš?
Pa še to, v tej statistiki na začetku piše, da starci delajo manj nesreč tudi iz razloga, ker ostanejo doma al pa gredo na avtobus kadar so zunaj slabi vremenski pogoji itd... Ja, a smrkavcu je to pa prepovedano al kaj?