Starejse prebivalstvo v Ljubljani?

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
V katerih predelih Ljubljane se vam zdi, da je vecji procent starejse populacije se pravi tam nad 50 let?
Recimo Murgle se mi zdijo eden izmed krajev kjer prevladuje starejse prebivalstvo? Se kje?

Zanima me tudi kako je z lepljenjem letakov po stenah in drevesih? Kaznivo?

Lp

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Zanima me tudi kako je z lepljenjem letakov po stenah in drevesih? Kaznivo?
Glede na to, da se jih bolj redko vidi, bi rekel, da ja.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.773
3.981
113
Ljubljana
hmpg.net
Definiraj starejše.
Drugače pa strogi center mesta, hiše ki niso prenovljene, so zelo verjetno naseljene z zelo starimi prebivalci.

Plakatiranje:
Mestni svet Mestne občine Ljubljana na 18. seji dne 30. 6. 2008 sprejel
P R A V I L N I K o merilih za določitev lokacij in o lokacijah za oglaševanje
in
Mestni svet mestne občine Ljubljana na 8. seji dne 4. 10. 1999 sprejel
O D L O K
o oglaševanju
Prepovedi

13. člen
Uporaba lokacij brez dovoljenja iz 8. in 11. člena tega odloka je prepovedana.
Lepljenje malih in velikih plakatov je prepovedano na zunanjih površinah izložb, sten, oken, vrat, zidov, ograj, dreves, gradbiščnih ograj in podobno.
Prepovedano je tudi oglaševanje na vozilih in prikolicah z majhnimi ali velikimi plakati in drugimi podobnimi načini oglaševanja (svetlobni, vrtljivi).
Prepovedano je trositi propagandni material in ga zatikati ali lepiti na avtomobile.
Prepovedana je nenamenska uporaba in poškodovanje objektov ali naprav za oglaševanje ter poškodovanje in zakrivanje vsebine oglaševanja.

išči dalje:)

Rocco

Pripravnik
17. jan 2008
200
0
16
Ljubljana
Prule
smile-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.641
147
63
KSZ: dajte se raje vprašat kje je v večini mlado (ajde 40 in manj) prebivalstvo v LJ
tongue-1.gif

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Haha, zadnjič se je gospa v šestdesetih zgrozila ob novici, ki je prišla z radijskih valov:
"V kraju X so oropali šestdesetletno babico" pa niso hotli s tem reči, da ima vnuke, ampak, da je pač stara.
smile-1.gif