Citat:
Uporabnik stardec pravi:
naj bi ta zidaniški turizem izgledal. Kaj naj bi gostom ponudil? Jasno mi je, da bo vsak gost, ki bo v zidanco prišel hotel kaj dobrega pojest, kaj dobrega popit in potem v zidanci prespat. Ampak ne vem če je to dovolj?
Kaj bi si vi, če bi šli na oddih v zidanco, želeli? Kaj bi blo za vas kot gosta v zidaniškem turizmu, pomembno? Kaj mora tak turizem še vse vsebovat? A bi šli vi na tak oddih?
Predloge na dan prosim!
Pa brez partizanov in domobrancev prosim! Če bo kdo začel s tem, prosim, če ga modimi sankcionirate!
Že v naprej boklonaj za dobre predloge.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kaj bi si vi, če bi šli na oddih v zidanco, želeli? Kaj bi blo za vas kot gosta v zidaniškem turizmu, pomembno?
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kaj mora tak turizem še vse vsebovat?
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Prosim da pridete s takimi predlogi, ki bi ustrezali potencialni populaciji, ki bi jih tak turizem zanimal.
Razni kupleraji, dirkališča in podobno sranje, ni značilnost in posebnost zidaniškega turizma. To se dela po mestnih pajzlih, dirka pa po dirkališčih...
Predstavljajte si, lepo majhno zgradbico - zidanco sredi vinske gorice, med vinogradi, črički, ptički, zajčki, srnice, klopotci, ob gozdičku, gobarjenje, sprehodi, mogoče jahanje konjev, nabiranje cvetic, kolesarjenje itd....pozimi pa mir, zimska idila nekje odmaknjeno od mestne norišnice.....na to vižo nekaj predlagajte!
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Hmmmm. Moram reč, da je to kar okusno zastavljeno, ampak jaz nimam v mislih masovnih množic in velikih skupin.
Jaz sem mislu, da bi zastavu nekje za dve al pa največ tri družince. Nič več. Turizem za tiste ki imajo radi miir in druženje v ožjenm krogu svojih bližnjih in prijateljev.
Če bi bil okol zidance frker, gužva in za cel avtobus al paše več ljudi, se gosti, ki imajo radi mir neb počutili najbolš. Pa tud zidanca ni gih največja. 8 x 6 z kletjo, srednja etaža in mansarda in možnost postavitve dodatnega lesenega objekta.
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
15 vejic v enem postu
gdo ti ga je spisal