Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Sprejemljivo za turiste in meka za poženščene kvaziustvarjalce da preluftajo svoje Japke in se pred publiko delajo, da spreminjajo svet.
Hahahahahahahahahhaahahahahahahhaahahhaa! Odličen stavek! Hahahahahaha
Kaj pa vem, jaz sem mnenja, da Starbucks res ni za kofetarje, kot smo Slovenci in vsa bivša Juga in seveda Italija ter še kakšne druge dežele. To stvar po mojem bolj laufa v deželah kjer niso ravno veliki ljubitelji dobre kave, naprimer UK pa mogoče kakšna Belgija, Nizozemska... in seveda tam kjer je število turistov tako veliko, da nek Starbucks lahko dobro delal kljub malemu obisku domačinov. Kar ste že mnogi itak omenili.
Jaz sem bil v Starbucksu samo enkrat, bilo je v Hamburgu in to čist slučajno, ker sem si v enem trenutku res zaželel kave in v tistem delu mesta nisem našel nobene kavarne, lokalčka z "običajno" kavo. Ampak, če se prav spomnim je bila skodelica keramična, kakšna je bila pa kava se pa niti ne spomnim več ampak verjetno nič posebnega, če ne bi si zapomnil in zagotovo še večkrat zavil v Starbucks, je bil pa lokal prijeten kavarniški. Naprimer v Londonu je pa že skoraj nemogoče najti lokal z dobro kavo. Povsod samo Sturbucks ali kaj podobnega, kljub temu sem si vedno vzel čas in našel neko alternativo. Enkrat sem celo vstopil v Starbucks v Londonu, ker sem obupal z iskanjem pa je bila notri taka gužva in vse kaotično, da sem se obrnil in vseeno poiskal nekaj boljšega. V glavnem res ne vem zakaj bi si kdo tako želel Sturbucksa, da bi se zaradi njihove kave prav z namenom nekam peljal. To piješ, če res nimaš nobene druge možnosti in se res slučajno znajdeš pred njihovim vhodom. So pa okusi spet različni, morda je pa komu res dobra njihova kava. Nekdo je omenil Petrolovo kavo, ki je zame ena največjih ogabnosti, BLJAK!! Pa vendar so mnogi prav navdušeni nad njo. Torej je verjetno tudi Starbucks nekaterim dober in boljši od pravega Italjanskega Espressota.