Kot sem že napisal... meni v vozniški piše "Kraj bivanja XY" in ta XY ni naša občina. Če se ti spremeni "kraj bivanja", je načeloma treba zamenjat, ker vpisan podatek ni več pravilen. Če se preseliš tako, da je kraj bivanja isti, pa ni potrebna menjava.Race so druga občina...
Kopijo imam v avtu.moti pa me prometna, ker zaradi nje nosim tavelke tošlne
Kopijo kot uradni dvojnik? Fotokopija ni dovolj so meni rekli.Kopijo imam v avtu.
Pa ne v sencniku.
Originalni pa doma v omari.
Denarnica pa malo vecja od kartic. Da sprejme tistih par kartic, nekaj gotovine in kovancev.
Na Zavarovalnici Triglav so za zurnal24.si pojasnili, da zgolj odtujitev prometnega dovoljenja skupaj z avtomobilom ni ovira za izplačilo škode v vrednosti ukradenega vozila. Kljub temu voznikom svetujejo, da prometnega dovoljenja ne puščajo v avtomobilu, saj jim to ob morebitni kraji avtomobila lahko povzroči dodatne težave z urejanjem duplikata prometnega dovoljenja. V zavarovalnici namreč pri izplačilu škode kljub odtujenemu vozilu potrebujejo predloženo (odjavljeno) prometno dovoljenje.
Več na: https://www.zurnal24.si/avto/ali-va...-vozila-skupaj-s-prometnim-dovoljenjem-247786 - www.zurnal24.si
Juhu, ELES bo koncesionar za polnilnice - tako kot HEP - kako deluje sistem v HR pa upam da veste.Nov prispevek ob registraciji avta
Obeta se nov prispevek, ki bi ga vsako leto plačevali ob registraciji avtomobila.www.zurnal24.si
v 10 letih se eu birokrati ne zmenijo od kod bodo kosilo naročili, kaj šele kaj drugaDo leta 2033 še imajo čas, jaz pa tudi.
dec..temu se reče prioritete.Se pa znajo takoj zmenit kje v Bruslju bodo imeli bunga bunga....