Star Wars

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Kako naj zacnem gledati. Po letih ali epizodah? hvala
aplauz.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tudi priporočam po epizodah, ker če boš začel s 4. delom boš kar vržen v zgodbo (ne da bi bilo nekaj hudo zakompliciranega). Samo je čudno gledat, ker so ful razlike v produkciji - pa seveda igralcih. 1999, 2002, 2005, potem pa naenkrat 1977, 1980, 1983. Aja, pa nabavi si finalne verzije epizod 4-6, ker so malo spremenjene, da se skladajo z 1-3.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.782
1.613
113
Iskajoč brata
Jest ti predlagam da začnes gledat s IV delom. Je bilo veliko komentarjev folka, da ko so pogledati novejše tri, se jim je pal brezveze zdelo gledat tastare tri, ka so kao low-tech

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.051
836
113
Poglej filme tako kot so bili posneti. Mislim da je to tudi njihov namen. Drugace bi jih reziser posnel drugace
smile-1.gif

smidge

Pripravnik
2. avg 2007
168
0
16
moj glas gre za po letnicah izida. razlogov je vec:
1. posnete so bile s tem namenom, da tako gledas
2. vsi troo fani so gledali v tem vrstnem redu
grims-1.gif

3. novejsa trilogija je druga scena od stare, tako da je zelo verjetno, da se ti bodo prve tri zdele otrocje, druge tri pa bedne zaradi starega izgleda.
4.SPOILER slavni Luke, I am you father izgubi ves pomen, ce si pred tem ze videl prequel trilogy
13.gif

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
če mene vprašaš so začeli snemati 4 del...ker se jim je zdel najboljši in enostavno niso vedeli ali bo to folku všeč ali ne...
poanta je pa itak zgodba tako da je najbolje da po vrsti. jest sem true fan
cheer.gif
in res sem gledal 4,5,6,1,2,3
ampak samo zato ker sem unedele gledal leta nazaj. mi je pa žal da nisem po vrsti...

Nazadnje urejeno:

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Eh zdaj sem gledal ze po vrsti, ne po letnicah. SPOILER: Ja, to da je Darth Vader fotr od Luka je zelo ocitno ze pri IV.delu. Ne vem. meni so bili prvi trije deli boljsi kot IV, malo zaradi low-tech, najvec pa zaradi zgodbe same. Vsec mi je bilo, kako se Anakin spreminja, tudi Jediji so bili kul... Da ne govorim o light sabrih. Pa vse skupaj je tudi veliko bolj predvidljivo kot sem si mislil o filmu ki je na IMDB top lestvici na #11. No ja, ce pa pogledam z stalisca, kdaj je bil film posnet, pa samo kapo dol. V kratkem bom pogledam se zadnja dva dela pa da vidim kako mi bosta vsec. Hvala vsem..
cheer.gif

smidge

Pripravnik
2. avg 2007
168
0
16
iirc v casu, ko so 4. epizodo posneli, sploh se ni bilo to doloceno, tako se ti je zdelo ocitno, ker si itak vedel =)