Star Trek 2009

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Je že kdo gledal, meni se je film zdel super.... 9/10 - zato, ker je bil tam en "rus", ki pa je na žalost govoril bolj z italijanskim naglasom kot ruskim -.-"
Film pa na splošno super
grin1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Ah, sem že mislil, da je to tema o novi seriji Star Trek, katera se napoveduje že par let.

Film je pwnage ja, a kaj, ko traj le 126min
wink-1.gif

PS, zanima koga ST TOS S01 na blu ray?
wink-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Film je 2-thumbs-up (tudi ce nisi trekkie, sorry, Trekker!) - serije pa, prosim, ne, res, hvala. Ker bo samo pateticno po taki produkcijski kvaliteti gledati nekaj, kar bo sestavljeno skupaj za 1/50 celotne vrednosti. Galactica je po moje bila malo izjeme...

Lahko pa se ene 2-3 take filme, mirno.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Se še spomnim serije Enterprise, mislim da 4. sezona? ko pokaže belo hišo, ki so jo okupiral naciji. To je blo tako amatersko narjeno, da je blo kar žalostno.

Isto se je dogajal s StarGate. Se še spomnite tistih srednjeveških vasic? Faaak, take epizode sploh gledal nism.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Se še spomnim serije Enterprise, mislim da 4. sezona? ko pokaže belo hišo, ki so jo okupiral naciji. To je blo tako amatersko narjeno, da je blo kar žalostno.

Isto se je dogajal s StarGate. Se še spomnite tistih srednjeveških vasic? Faaak, take epizode sploh gledal nism.

Oh yes. Temporal cold war thingy.
uf-1.gif

Tocno to me moti... Medtem ko v "ta novem" sem pa umiral od smeha ko so mel "in" joke (Spoiler: recimo ko Scottyja posljejo na ta zmrznjen planet kot kazen "because I beamed Admiral Archers prize Beagle to another planet", vseeno pa ga lahko ga gleda vsak ki Treka se nikoli ni gledal, pa se dovolj zanimiv je da je se zena priznala, da "this isn't our fathers Star Trek"
wink-1.gif
.

Glede na to, da smo in pri Spidermanu in pri X-men, Hulku, Ironmanu, "insert useless comicbook here" videli ze po par nadaljevanj ne dvomim v o, da jih bomo tudi tukaj se nekaj.

Zdaj pa grem nazaj v klet cakat da bo nekdo naredil reboot "Judge Dredd"...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Govorimo seveda o nasledniku TOS, vse ostale replike so bolj tak, čeprav piccard tudi ni bil slab. Zadnja pa je itak poden.