Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Je že kdo gledal, meni se je film zdel super.... 9/10 - zato, ker je bil tam en "rus", ki pa je na žalost govoril bolj z italijanskim naglasom kot ruskim -.-"
Film pa na splošno super
Film je 2-thumbs-up (tudi ce nisi trekkie, sorry, Trekker!) - serije pa, prosim, ne, res, hvala. Ker bo samo pateticno po taki produkcijski kvaliteti gledati nekaj, kar bo sestavljeno skupaj za 1/50 celotne vrednosti. Galactica je po moje bila malo izjeme...
Se še spomnim serije Enterprise, mislim da 4. sezona? ko pokaže belo hišo, ki so jo okupiral naciji. To je blo tako amatersko narjeno, da je blo kar žalostno.
Isto se je dogajal s StarGate. Se še spomnite tistih srednjeveških vasic? Faaak, take epizode sploh gledal nism.
Citat: Uporabnik OldSkul pravi:
Se še spomnim serije Enterprise, mislim da 4. sezona? ko pokaže belo hišo, ki so jo okupiral naciji. To je blo tako amatersko narjeno, da je blo kar žalostno.
Isto se je dogajal s StarGate. Se še spomnite tistih srednjeveških vasic? Faaak, take epizode sploh gledal nism.
Tocno to me moti... Medtem ko v "ta novem" sem pa umiral od smeha ko so mel "in" joke (Spoiler: recimo ko Scottyja posljejo na ta zmrznjen planet kot kazen "because I beamed Admiral Archers prize Beagle to another planet", vseeno pa ga lahko ga gleda vsak ki Treka se nikoli ni gledal, pa se dovolj zanimiv je da je se zena priznala, da "this isn't our fathers Star Trek"
.
Glede na to, da smo in pri Spidermanu in pri X-men, Hulku, Ironmanu, "insert useless comicbook here" videli ze po par nadaljevanj ne dvomim v o, da jih bomo tudi tukaj se nekaj.
Zdaj pa grem nazaj v klet cakat da bo nekdo naredil reboot "Judge Dredd"...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.