Stanje v Tusmobil omrezju

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Edino, kar lahko pokoplje Tušxxxil so slabi odnosi med zaposlenimi, mnogim menda vprašljiva presoja lastnika pri izbiri (poskočnega dela) vodstva ter varčevanje pri plačah (pre)mnogih ljudi.
Žal, ker je operater sicer obsojen na uspeh. Resno mislim.

Tu se ponavadi vse začne in konče - z odnosi. Upam, da se ne bo tako klavrno končalo.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
.........ampak če nekdo rabi roaming v Svaziju, se mu lahko Nina Osenar še tako smeji, pa mu ne bo smešna.

Bo pač primoran za ta trenutek ali najti alternativo (kakšno lokalno lepotico iz Svazija) ali pa bo rekel, da v bistvu ni slabo če si brez signala, imaš vsaj mir
smile-1.gif

Če si turist to drži ampak ti itak ne prinašajo prav veliko, če pa si nek havey user, ki veliko letaš po Evropi tujini je pa to mal druga zgodba ne? aja pa ne pozabt, da ravno taki lepe dindije prinašajo
cool-1.gif

Bo pa slej ko prej verjetno imel vse roaminge ki so v veliki večini potrebni, mene bolj skrbi kako se bo obneslo to da skupaj nabavlajo banane in telefone iz Bangkoga. Upam da ni podobno tudi pri sami opreme, drugače bo njihovo samostojno omrežje (ko bo (če bo) enkrat delovalo) bolj pod vprašajem
tongue-1.gif

Sem mislil, da je dovolj razvidno, da je bila šala glede na to da sem omenil lepotice in no signal no disturbance
cheer.gif