Ma ne naj nas vrag vzame. CCa 4000 policistov na tak al drugačen način varuje meje, z 200 vojaki je ne boš. To je za 10 km meje ob kolpi mogoče, na tistem jebenem terenu. Treba je pač nekako "združit sile", samo vojska ni rešitev.
Sem sicer proti tem pajacu Šiškotu, ampak mene te taborniki ne motijo. Naj kampirajo, zakaj pa ne. Dejstvo je, če združi vse te varde, bo kmal imel več operativcev kot SV. In za to se ga bojijo in je protidržavni element.
V Avstriji je tako, kot pri nas. Vojska samo pomaga policiji.Se pravi imajo potem v Avstriji diktaturo....
Bom citiral, ker se vam ne ljubi brati (hvala kajpace, da si dal link)PisRS - Pravno informacijski sistem
www.pisrs.si
Popolnoma napačno. Če se ne zavedaš lastne države - !
Vojska varuje zunanje meje. To je njeno delo.
Notranje zadeve so pa delo policije.
Tako je to razdeljeno. Ko greš pa vse skupaj zbasat v en sam resor, kao da bo policija še zunanje meje čuvala hkrati, dobiš pa današnjo sliko.
Država je močna točno toliko, kot imam kjurca velikega. Je to tako težko razumet?
Če imaš kjurca samo za tli centimetle ... si sogovornik z onim, ki ga ima 18? Ali Melanijo, ki pravi da ga ima 22 ?
Seveda sem zoprn. To je moj cilj.
A - zakon ti je v redu? Brez pripomb?
Seveda sem zoprn. To je moj cilj.
A - zakon ti je v redu? Brez pripomb?
Naša država dela. kolikor lahko. Dejstvo.
Sam resno, kaj bi ti rad? Da vojska na meji strelja zamorce?