Kako bi šele mene prizadeli, če bi mi zaplenili vreč(k)o kokaina, ki jo šparam za novo leto, da bomo mi starci lahko zdržali do jutra, in kilo trave, da se bomo potem spustili dol.
Aja, je prepovedano to imeti doma?
Namaži se z zaseko in ko pridejo vsakega posebej prijazno, tesno in toplo objemi.
Kako so pa to sumili? Zgleda, da jim dobro sledijo mislim kako se jih rezim boji, ne mores verjet.Imeli so hišno preiskavo, ker so sumili, da ima doma spravljeno neprijavljeno orožje.
Našli so ga.
Kdo ima sedaj problem?
Policija, ki je (očitno upravičeno) naredila hišno preiskavo?
"Varuh meje", ki je imel nedovoljeno orožje doma?
Kaj hoče Nov24 s tem člankom pravzprav?
Pa ni jim treba slediti, preberejo njihove izjave, pa ga grejo iskat:Kako so pa to sumili? Zgleda, da jim dobro sledijo mislim kako se jih rezim boji, ne mores verjet
A tako. Nismo lih v zdaPa ni jim treba slediti, preberejo njihove izjave, pa ga grejo iskat:
Na vprašanje, ali je strelno orožje, ki ga imajo pripadniki enote, pridobljeno zakonito, je odgovoril: "V zgodovini je bila vedno osnovna stvar svobodnega človeka, da ima vsak pravico do nošenja ali uporabe orožja. Če mu kdo to pravico omejuje, pomeni, da ni svoboden. Po stari pravdi imamo to pravico tudi mi."
Upam da to ni res....Nič bat, čisto vsak ki je star danes čez 60 let, ima nek tandžar nekje. Pa papirji gor ali pa dol.
Če si mlajši - nič bat. Počakej da boš preko 60. To je fiziološka potreba na balkanu.
Ej, ej! Malo uvidevnosti prosim.Namaži se z zaseko in ko pridejo vsakega posebej prijazno, tesno in toplo objemi.
trač mediji, ki so svoje članke začeli z besedami ŠOKANTNO, EKSKLUZIVNO in NEVERJETNO, so bili že od nekdaj najbolj brani.Lej ti to. Skrajni levičarji limajo Nova24 na Alter Sploh ni potem čudno da je najbolj bran cajtng