Potem tudi Nemčija ukrepa po svoje, ko nadzira mejo z Avstrijo.i Danska, ki je začela nadzirati vse meje. Ali pa smo tudi za to krivi mi, ker nam ne zaupajo vse do Grenlandije?
Ksz
Nedvomno bo zelja, da te posljejo na mejo sprejeta ker jih je veliko ki ne bi sli...
Matey nedvomno ni resitev da kriminalci ustanavljajo neke svoje “enote” in ustavljajo nakljucne ljudi.
Sem že nekajkrat napisal. Zapelji se ob Kolpi od Osilnice do Vinice in boš videl, zakaj primarna kontrola ne more delovati kot je treba. Zato je potrebno globinsko varovanje, ki je dokaj uspešno.
Res je, s kavča je vse easy.Lej samo še tole ti bom napisal - marsikaj se da v kolikor je dovolj interesa pa naj bo to boljša (ne popolna, hermetična) zapora in varovanje meje ali pa vzpostavitev delujočega frizerskega salona in enako se marsičesa ne da v kolikor se noče oz. ni dovolj interesa.
Ker si ravno blebetanje omenil - v tem si res strokovnjak.Kako drugace zoorganizirana? Spet samo blebetanje, pejt ven pa ustanovi svojo paravojasko enoto, ki bo po tvojih standardih. Bos hitro videl, da svet ni crno bel, kot ga zivite z apolom vred. Ze otroke vzgajate v mehurju pa boste ustanovili milico? LOL za tipkovnico je lahko biti hitrih prstov se vam pa ne sanja kje zaceti. In vardi gre kar dobro. V glavi. Kar ni nedolzna zadeva. Se zavedate podzavestno in zato bojite.
Kako drugace zoorganizirana? Spet samo blebetanje, pejt ven pa ustanovi svojo paravojasko enoto, ki bo po tvojih standardih.
Republika Slovenija ima eno vojsko in eno policijo. Ki sta tu za vse. V trenutku ko nekdo iz politicnih vzgibov zacne formirat neke uniformirane enote, ki se ucijo vojaskih vescin, je cas za alarm. Ker jaz za casa svojega zivljenja nocem gledat spopadov med sonarodnjaki. Sam takim kot je sisko, ki izzivajo dokler jih ne dobijo po kepi, se zna hitro kdo po robu postavit in cez 70 let bomo spet obelezja postavljal in se spravi pogovarjal.
priceless...sem mu ravno hotel napisat da se boš spotaknilAK47AB2 ne obstaja. M70AB2 je.
AK47AB2 ne obstaja. M70AB2 je.
Sisko nikogar ne varuje in tud resne podpore nima...itd