Torej, pa le paše v vaše gnezdo..Na protimigrantskih protestih v Beli krajini tudi Šiško.
https://www.24ur.com/novice/sloveni...vitve-migrantskih-centrov-v-beli-krajini.html
Ni več janševik. Na TW in FB kar konkretno pljune po janšatu. Med drugim je tudi pristaš teorije zarote, da je janša nastavljen s strani komunistov, da brzda desnico, da ne pride na oblast.Še večji skrajnež janševikov
erlah je nevaren, pravi klerojanševik, sparjen s cerkvijo in janševiki, ki so ga sicer izključili (uradno)
A ni evidentno, da je tukaj? sicer se brzda na polno, ampak se je glista izdala na nekem drugem sajtu, kako on hara po alterju in mu noben nič ne more..Aja, sej res.
Gatto, a je še tu gor? Ne vem, sem mislil, da ga ni več...
Ni več janševik. Na TW in FB kar konkretno pljune po janšatu. Med drugim je tudi pristaš teorije zarote, da je janša nastavljen s strani komunistov, da brzda desnico, da ne pride na oblast.
ksz
Prav občudujem scenarista, pa kdor koli je. Postavitev največjih vamplov v prvo vrsto je genijalna poteza, s katero je pokazal, da so pristaši zreli starejši ljudje in ne zblojeni mladci, ki bi se samo igrali vojsko. Prav zaradi tega dejstva slovenski zajedalski koritarji se nikoli niso bili tako posrani od strahu,
Prav smešno so mi prestrašene reakcije prazitskih usrancev, levih in desnih, ker tole jim je pa dobro nagnalo strah v zajedalske kosti, namreč da se čez noč lahko znajdejo v položaju, ko bodo odgovarjali za svoja veleizdajstva naroda.
Čestitam, pa kdorkoli je .
No povej, kdo ima večjo korist od janševega ,,dela,,, komunisti al Sds?potem pa je bolezen bolj napredovala...
Glej, ni treba pod krinko napadov na levico (sicer bebavih) razširjat še tukaj vaših ped.erskih slik..
B. Požar izjavlja da se Šiško obnaša samozavestno, kot da mu nekdo močan krije hrbet.Samo razmišljam: a je možno, da je tole nastavila levica z namenom preusmerjanja pozornosti. Napad na gospodarstvo?
Torej potem si ti za multikulti?Torej, pa le paše v vaše gnezdo..
To sem že sam napisal. Vse skupaj je krinka levice,un pa deluje tako kot arkan.Da en drugega plačujejo je pa seveda jasno. Al ne? Zakaj bi ga desnica plačevala (kot je namignil BP). Če že, potrm ima več od teg levica in potihem sprejme gospodarske ukrepe pod pretvezo.
In kaj te moti pri tem glasilu? To da nepovzdigujejo čefurje, rdeče klavce? Ali te moti, ker do samo slovenske zastave in besede o domoljubju?