Stajerska AC je za posr*t

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.662
6.705
113
pri taščici
Mimo Celja menjajo te panele če si prav razlagam. Omejitev je vseskozi 60. Na začetku zozanja je postavljen fake? Radar škatla, vmes te pa zna kdo z laserjem presenetiti. Zato sedaj pritegnem tempomat na 60,sleperji za menoj pa ošpice dobivajo....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.662
6.705
113
pri taščici
Tam sedaj iz Tepanja proti Celju, po zadnjem predoru ni več priporočena hitrost 100, temveč je kar omejitev po celem hribu navzdol
stupid-1.gif

To so letos 1x pomladi zamenjali, proti koncu hriba, je pa seveda škatlica za radar, če je pa notri pa nobeden ne ve. Tam moraš, dobesedno zavirat navzdol, da zvoziš z 100
grims-1.gif
Če me oko ne vara, škatla ni prazna
Razen če je fake objektiv v njej. In ja, treba je zavirati....ali pa se skriti za kak sleper vzporedno

luka51

Guru
16. avg 2007
14.402
5.682
113
celjani majo vedno to škatlo. Na vsakem delu kaj je na AC. Še vedno so jo meli.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.662
6.705
113
pri taščici
Malo pred 3 so se spirali na koncu predzadnjega tunela proti celju.
Sem pa se bal da bom dlje hodil od trojan do vranskega, pa je kar nekako slo.(ob 2h popoldan)

erikson

Guru
25. avg 2007
22.341
6.145
113
30.10.2018 00:25
Zaradi spolzkega vozišča je promet oviran na štajerski avtocesti med Lukovico in Žalcem proti Celju. Na odseku Blagovica - Vransko je hitrost vožnje omejena na 60 km na uro. Vozniki upoštevajte omejitev in varnostno razdaljo!

gr69

Guru
15. dec 2009
11.572
2.618
113
še v SLO - ampak komaj

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Vsekakor ni kriv tisti, ki mu je šel rezervoar, ker upravljalec ceste ni odstranil ovire na cesti. Če v naši državi kaj normalno funkcionira, bo dobil povrnjene stroške poškodovanega rezervoarja in goriva, ki je odteklo.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.808
639
113
Če nekomu nekaj sekund pred tabo raznese pnevmatiko in jo ti povoziš..kako je lahko kriv DARS?:)

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
Me prav zanima koga bodo ocolali za vse strošek - v najslabšem primeru bo potrebna celo preplastitev.

A je kriv tisti kateremu je razneslo gumo, tisti kateri je povozil in si prebil rezervoar ali tisti, ki ni poskrbel, da bi bilo cestišče varno, torej brez ovir na cesti?!?

najbol važno v vsaki pofukani stvari je sevede koga bodo colal, kdo bo plačal blablabla. najbol glasne pr teh vprašanjih so itak kavč jokice. une iste kavč pofukane jokice, k zanima, kdo za kurca enga miloga bo plačal reševalno akcijo za savudrijskega kajtarja. evo, odgovor za vse takve in onakve jokice je zlo enostaven: jebite si milo mater s svojimi pofukanimi vprašanji o tem, kdo bo kej plačal. ker sami ne bote na nobeni iber pomembni živlenski zgubi. v lajf, ker ste jebene jokice, itak ne hodte, niti ne vete kaj to je. žene vam drugi padenajo, tko da ne rabte kakih parfumov pa rožc kupvat. za lubice ste preveč dosadni, da bi jih sploh mel. otroc vas dosadne pederčine ne jebejo, tko da jim ne rabte lubezni kupvat. tašča vas ne mara, ker ste dosadni bol kot njen star prdec. v šoli so vas prefukaval k male pske, tko da frendov kerim bi počastil pijačo tko nimate. to je to. odjebite že enkrat s temi vprašanji, kdo bo to colal, k vi garant ne bote. ste preveč fakin dosadni in nepomembni, da bi se sploh kdo spomnu na vas.

• Všeč mi je
Reactions: Fe3, Dik in koliko

gr69

Guru
15. dec 2009
11.572
2.618
113
še v SLO - ampak komaj
Tableta popustila?

Sider si ne zaslužiš razlage, bom pa vseeno napisal zakaj se mi je postavilo vprašanje koga bodo ocolali.
Običajno ocolajo tistega, ki je odgovoren, torej kriv za nastalo škodo. Tu pa od vseh neposredno udeleženih nekako ne moreš na nobenega direktno “s prstom pokazati”.
Nekako najbolj “pošteno” bi bilo, da DARS to pokrije iz fonda (zavarovanja?) za reševanje škod zaradi višje sile.

Dobi pa vse skupaj malo drugačen priokus, če AC zamenjamo z lokalno dovozno cesto, DARS pa s sami sabo ozr. lokalno skupnostjo. V takem primeru bi me pa še kako zanimalo kdo je “kriv”, saj takih stvari pač nimam zavarovano in tudi nisem toliko “socialen”, da bi za popravilo škode, za katero nisem kriv niti odgovoren, vse sam plačeval.
In tudi ne verjamem, da bi v takem primeru Nenasiten in njemu podobni meni ozr. družbi priskočili na pomoč - tako kot jih moti, da nekdo opozori na nepravilnost, se tudi obrnejo vstran, ko kdo drug rabi pomoč.

Nazadnje urejeno:

gr69

Guru
15. dec 2009
11.572
2.618
113
še v SLO - ampak komaj
Še enkrat - na tvoji dovozni cesti nekdo razlije nafto - a je še vedno nepomembno kdo komu kaj?

Pa nikakor sam ne bi hotel biti tisti, ki mu je prebilo rezervoar - na koncu bo, ne kriv ne dolžen, plačal celotno škodo.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.415
2.372
113
Pomurje
Nenasiten
Gledam iz vidika zdrave kmečke pameti in ta učitelj je definitivno nima. Reševanje bo se plačalo iz skupne malhe, kar me ne moti, drugič pa na polno vsekat, če bo spet butla špilal pri vetru 100 na uro.

nacek

Guru
13. okt 2012
2.936
572
113
Če je res ?

Dok smo se organizirali za pretragu, nestali se kajter (surfer sa zmajem) pojavio nakon sat i pol plivanja do obale, a za windsurferom se organiziralo traganje. Jablanov je od jutranjih sati bio na moru. U kasnim poslijepodnevnim satima, dok je zasigurno već bio umoran i iscrpljen pukao mu je jarbol. Kolege su mu pritekle u pomoć, ali on ih je odbio. Tvrdili su da nije pokazivao tragove nervoze ili panike, pa su krenuli spašavati sebe. No on se nije domogao kopna.

https://www.glasistre.hr/istra/inds...tiana-udaljenog-20-kilometara-od-trsta-573388