Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Zanimivo, da poleti, ko masa Avstrijcev, Nemcev, Nizozemcev rine na Hrvaško, ravno ti nimajo nobene kulture na slovenskih cestah. Doma pa vozijo kot angelčki. [/quote
Se enkrat! Na hrv obalo se v 95 proc. vozijo odseljeni balkanci in tujci z res nizkimi dohodki. Odtod obnasanje kakrsno ze je. Cez mejo vidis pa predvsem domacine.
E pojdi, do Slovenije pa po luftu priletijo?Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Zanimivo, da poleti, ko masa Avstrijcev, Nemcev, Nizozemcev rine na Hrvaško, ravno ti nimajo nobene kulture na slovenskih cestah. Doma pa vozijo kot angelčki.
Se enkrat! Na hrv obalo se v 95 proc. vozijo odseljeni balkanci in tujci z res nizkimi dohodki. Odtod obnasanje kakrsno ze je. Cez mejo vidis pa predvsem domacine.
Sedaj boš hitro dobil par krepkih, da se bentiš na ostale, ki vozijo po omejitvah.Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Da pa se na regionalki tovrnjak odmakne ko ima za sabo vec kot 5 vozil sem pa dozivel v 5letih samo 1x isto velja za ostale pocasnele.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Sedaj boš hitro dobil par krepkih, da se bentiš na ostale, ki vozijo po omejitvah.Citat:
Da pa se na regionalki tovrnjak odmakne ko ima za sabo vec kot 5 vozil sem pa dozivel v 5letih samo 1x isto velja za ostale pocasnele.
Citat:
ksz
Pa standard je tudi da se vozi po tretjem pasu toliko casa dokler ga dobesedno ne zmanjka in takrat sunkovito na vozni pas ne glede kje si ti.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Na Barju? Na Lopati?
Ne resno - kam se naj tovornjak na regionalki "umakne"?
Mimogrede - ravno prišel iz "vlakeca" - 40 km, povprečna 55 km/h, s tem da sem zadnjih 5 km, ko sem prehitel "zadnjega nedeljca", lahko normalno peljal. Aja - ni bil tovornjak.
Jaz tudi tega zelo veliko zaznavam. Očitno se ljudem zdi prehitevalni pas na cesti preozek in ne morejo po njem peljati 130 km / h.Citat:
Uporabnik crnobog pravi:Precej večja težava so presrani bebci, ki ne upajo mimo kamiona hitreje kot s 100 km/h, kar v končni fazi povzroči isti efekt.
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Avtobusno postajalisce ni namenjeno umikanju.
se pa ga lahko uporabi za tak namenCitat:
Uporabnik flip pravi:
Avtobusno postajalisce ni namenjeno umikanju.