Stacionarni telefon

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Iščem analogni stacionarni telefon (Siol telefonija - optika), ki bi shranil tudi številko sprejetega klica. Na sedanjem vidim številko klicočega vendar se ta ne shrani, če klic sprejmem. Na Siolovih servisnih straneh pa ***.
Če ima kdo s kakšnim modelom dobre izkušnje prosim za nasvet.

EDIT:
PHILIPS CD1801B/53 pri tem v reklami piše
•Upravljanje klica: Čakajoči klic, ID klicatelja, Izklop mikrofona, Neodgovorjeni klici, Sprejeti klici
in v navodilu za uporabo The call log stores the call history of all missed or received calls oz. V dnevniku klicev je shranjena zgodovina vseh zgrešenih ali prejetih klicev
Ga mogoče kdo uporablja?

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Moja mama ima enega Philipsa (prenosni) in shranjuje vse, pohodne, odhodne in zgrešene klice. Problem je, da je ekranček tako slab, da skoraj ni berljiv (čudne črke).
Kaj pa Gigaset, res da je malo dražji, vendar...

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Katerikoli pride v poštev! Samo prosil bi, da mi svetujete takega, ki ga poznate in ki ima res funkcijo shranjevanja številke dohodnega sprejetega in seveda tudi nesprejetega klica.
V trgovini (katerikoli do sedaj) trgovci za noben model niso prepričani, če ima to funkcijo (verjetno jo že ima odgovarjajo). Reklamne predstavitve pa so včasih nejasne.
Pri Siemsovih Gigasetih tam do 100€ ne najdem jasno opisane te funkcije

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Zdajle sem probal, Gigaset S1, stara copata to ima, je pa malo skrito, ker je treba narediti 3 korake, je pa tam, sigurno. Tudi SX303 (namizni) shranjuje vse klice, tko da Gigaset je zate.

Kaj pa IP telefon? Če si na optiki, je to verjetno boljša rešitev, saj nimaš med potjo dvojnega nepotrebnega pretvarjanja signala in je (preverjeno) zvok boljši. Spet navijam za Gigaset.

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Vzemi XL, ker na onem CD se na ekranu ne da nič prebrati. To je točno ta, ki ga imajo moja mati. Povsem nečitljiv, neke tanke črtice, ki naj bi sestavljale črke in številke. Paše nekam v zlata osemdeseta.

XL nisem videl, samo se bojim, da zna biti enako.

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Najboljši prenosni telefoni so še kar....Panasonici. To je dejstvo. Že osnovni KX TG 1100 serija ti beleži vse klice. Pa še Dect je.
Dobiš jih v trgovinah za dobrih 25 evrčkev
smile-1.gif