Sta mi že dala vzgojno...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Čilam doma, grem na kavo proti večeru s kolegico, naredima kavo, vmes kliče frend, da majo akcijo v x lokalu.

Ok, serbus, serbus, letim dalje (čeprav sn mel načrt da grem spat) Me še preden sedem v avto, kliče frend spet, da je "ona" tam,
pa naj se pridevam, ker majo namen it dalje... Po vseh 4 letim v avto, prva, druga, krampam iz slov. bistrice proti pobrežju v MB.

Ok, malo nespametno, sicer sem butnil samo en mali pirček, ampak se mi je res mudilo. Tak ga pipam lepo dalje celo
pot, bil sem 190-200, sekam muziko, prehitevam zlo zlo redek promet, ko vidim modela kakih 200m ki ambicira da gre mimo.

Ok, idi, maknem na desni pas in furam dalje kok zdrži zadeva... Lepo sem že v MB, grem proti izhodu Pobrežje, in vletim na
semafor. Rdeča, čekiram če še je "ona" tam, zelena, speljem... Pa kak sn spelo, klasična diskoteka za mano, celi avto se mi je sveto...

Dober večer, dober večer... Dokumenti. Alkohola? Ja, hajnikenček, to pa je to. Stopte z mano. Piham, 0,04.
Vsedte se malo zadaj prosim. (gledam, WTF, kam bota me zaj vlekla?)

Model upali posnetek... Prašiča sta sedela na počivališu, ga hengala, dok pač ni kak padalec uletel mimo, startala, za mano,
se mi delno (200-250m) pribljižata in spet zginem v zavoju... Ja, to bo pa 250 in 5 pik.

Ok, prec podpišem... Če sem to res jaz. Modela me gledata, "Kak niste to vi?" Sej pa vidite uro posnetka, vaš avto, pa to nalepko
zaj pa je ura 9 minut zatem...

"Me veseli dejstvo da bota izpolnila pogoje da bota nedelje fraj, ampak vseeno to nisem jaz, to ni moj avto, se pa spomnim modela ki
je švignil mimo mene, pa je mel isti avto, za nalepko pa nisem ziher, ker sem bil na telefonu.
Kliče bazo. (zakaj že?)

Nakoncu smo potegnili črto, za nepravilno menjavanje pasov (to obstaja? lol) in neuporabljanje smernikov, 130 škode če se spomnim.

Je pa blo tečno, stojimo na ostavnem oz. busni, model pametuje in hoče pisat, vmes pa mimo clio z muziko do konca, šajbe dol
in vriščanje, minuto zatem pa astra mk2, spet muzika, dretje in piksne skoz okno...

Samo prašiča sta sposobna, mater sta me naštudirala kje bom šel dol.... Dozdaj najdražje "pecanje" kaj sn ga mel. Pridem v kafano,
pa je že ni blo več. Fajn.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
190-200 pa so ti dal kazen samo za menjavanje pasu in smerniki? JAO JAO JAO......Ti res nisi normalen človek, pravzaprav si že budala. Še dobro, da si na štajerskem delu.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.084
439
83
45
dolenska
Po dolgem času en pametn post od tebe. Da vidim, če bo še kdaj to palilo. Glede češple, Sej bo še kdaj prišla. Mogoče celo na prag.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Jado zakaj pa obsojamo? Niso pac usi tok trdi k ti.....
grin1.gif

B81

22. jul 2007
36.924
10.498
113
Čakaj malo...kaj ta kamera ne vlovi registrske tablice, da se vidijo številke?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kumarice... 200 je letel pa kar ujel so ga ko so ga cakali na pocivaliscu

Zadeva ma okol 250 konjev, mislim da ne da bi me mogo ujet, še prehitet bi me mogo, dohitel me je v predelu,
ko je en model prehiteval tovornjak in smo sli 130-140, pol pa je že itak bil čas da zgnem dol.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kumarice... 200 je letel pa kar ujel so ga ko so ga cakali na pocivaliscu

Komentiram samo tvoj post , ja jih kar ujamejo, lanskoleto na hrvaskem kolega cca 230 po tempomatu, provida pa čakala na pocivaliscu ( 330D ) in se na posnetku vidi prvo samo nek avto ki "pade mim" , kasneje ga pa tudi provida dohiti, čeprov na posnetku se je videl je 1cm strehe pa nič drugega,samo kje se bos potem tm s hrvatom pregovarju, vsakmu po 100e pa roka.
Je pa odvisno od pretoka prometa, ce je frej cesta, bo provida težko ujela te če imas ti notri 200+, on pa šele starta z 0 ...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ja sej ce si mal pozorn, ni težko ujet nekoga ki gre mal cez 200, sej ga vids kako hitro se priublizuje po obcutku in če pravočasno speljes bos s 330 mu zelo hitro na riti oziroma vsaj imel ga v vidnem polju, avto pa tako ali tako brez problema pospešuje do 250 oz tudi cez,če je elektronika editirana...

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Jp, kur*e so ti bavarci, sploh pa 330ke
evil.gif

Svak dela v HAC-u in pravi da so predelani vsi "presretači" čeprav na uradni strani teh podatkov ni
wink-1.gif