Citat:
Uporabnik philips pravi:
Verjemi da ko bo nekdo znal WPA razbiti, mu bodo vse ostale zaščite mačji kašelj...
Pri blokadi MAC bo moral biti tudi neverjeten genij, da mu bo uspelo uganiti eno od stirih ali petih 48-bitnih stevilk, od katerih veliko vecino casa nobena ni povezana (racunalnikov s temi naslovi ali vecino casa ni tukaj ali pa imajo WiFi izkljucen, ker gre hitreje in bolj zanesljivo po kablu), ter se z njo predstaviti kot en od dovoljenih naslovov - seveda sele potem, ko bo WPA2 enkrat padla.
@stein: boljsa analogija bi bila zelo visoka tehnicno zascitena ograda okrog posestva (WPA2), ko prides enkrat cez, te pa namesto proste poti caka jarek s krokodili brez kakrsnegakoli mostu, vmes je pa samo 4-5 pod vodo skritih kamnov, kjer lahko prides varno cez (od debelih 280000000000000 moznosti), s tem da nimas moznosti gledati kje drugi hodijo cez, da bi jih posnemal.
Pri vseh sosedih z WPA in enem odklenjenem omrezju, bi moral biti hud zanesenjak, da bi se spravil ravno na moje, in da bi kaj dosegel. Ce komu uspe preden jaz dojamem, da je WPA2 razbit, lahko pride do mene na pivo