Srne na avtocesti! *DELETED*

22. jul 2007
13.601
1.776
113
124
Po tisti sliki nisi zbil srno
ne-ne-1.gif
, pa tudi zgodba smrdi do neba.
Prepričaj me s slikami iz telefona
cool-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik MB91 pravi:
1. Zjutraj sem poslikal, ne ko sem prišel domov
2. nisem bil fajhtn
3. na ac se nisem ustavljal, ampak doma
4. delala je samo pozicija
5. vidlo se zelo zelo slabo, pa še deževalo je

mislim eni pa res ne razumete nič :S

samo sprašujem za nasvet, ne vidim razloga zakaj bi lagal

Torej si videl, da ti je crknla luč in si kar dalje peljal
bonk.gif

MB91

Pripravnik
5. feb 2012
133
0
16
zasluzi.net
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik MB91 pravi:

bonk.gif

Delala je samo POZICIJA, torej je ena luč še delala. Joj kak ste eni pametni. Tu očitno sploh ni možno dobit nasveta ampak samo podjebavanje.

Hvala!

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik MB91 pravi:
Tu očitno sploh ni možno dobit nasveta ampak samo podjebavanje.

Hvala!

kaj si pa pričakoval? na sliki ni ne duha ne sluha o kakšni dlaki/koži/karkoli organskega... mislim da jih ni malo kle gor
ki jim tole tvoje nakladanje smrdi.

Svaka čast če ti rata cenilca nategnit s tem.
hysterical-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik MB91 pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik MB91 pravi:

bonk.gif

Delala je samo POZICIJA, torej je ena luč še delala. Joj kak ste eni pametni. Tu očitno sploh ni možno dobit nasveta ampak samo podjebavanje.

Hvala!

A tebi je normalno, da se voziš dalje, če ti sveti samo ena luč (in ne pozabi - v TRDI TEMI!).

Strah te je bilo ko je počilo, ni pa te bilo strah peljat s eno lučjo dalje...

stupid-1.gif
itd.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik MB91 pravi:
5. vidlo se zelo zelo slabo, pa še deževalo je
Od zadnjega dežja ponoči je že kar precej dni mimo. Tako da si se precej pozno spomnil spraševat.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Če si imel tak slučaj kot ga opisuješ in nisi reagiral si storil prekršek in to kar velikega.Malo si preberi zakone ZVCP in kaj si dolžan v takem primeru storiti, bilo kaj si zadel ,Fant pobegnil si dejansko z kraja nezgode in če?? si zadel žival ali človeka si v prekršku, upam da te ne izsledijo.
10.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Looooool, je bila kar srna. Ampak sem mel res res srečo, da ni skočila sekundo prej, ker potem nebi bilo kaj popravljat. Tako sem pa zadel glavo (katera je sesula prednjo luč in nekolikan poglihala blatnik in vezno), ostali trup pa je usekal v feltno in večerja je pogledala na plano.
grin1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.098
113
Prvo sporočilo se več ne vidi. Jaz sem zadel srno na običajni cesti pri kakih 30, 40 km/h (ocena, vozil sem med 90 in 100, potem pa na polno zaviral nekaj metrov). Nobene trave in dlak ni bilo na avtu, šel pa je blatnik in luč. Mogoče zato, ker ni bil nemški uberwagen
smile-1.gif
. Srna je še sama spičila v grmovje.
Včeraj zjutraj okrog 7.30 se je srna mirno pasla na hribčku blizu počivališča Lopata znotraj ograje avtoceste. Po mojem je znala sama tudi ven. Na cesti naleteti na divjad ni nemogoče.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.161
4.147
113
Jst sem srno zbil pri 70-80km/h in se na avtu ni nič poznalo (no ja malce svinjarije mi je opucala), srna pa je po kratkem šoku odpeketala dalje!
grims-1.gif

Torej neke tipične poškodbe pri naletu ni, včasih ni nič, včasih je totalka, včasih maš čreva po šipi ...

A tega naleta pa nisi posnel?! Bi blo zanimivo videt!
grims-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz sem jo zadel s nekje 90 km/h točno na sredino. Odzunaj ni bilo videt kaj veliko, pač malo not zvita havba, odbijač, luči... Ampak sta se dotaknila hladilnika od motorja in klime, hladilna tekočina je stekla ven in sem lahko samo vleko poklical. Pa čeprav so recimo luči ostale cele (plastične), samo nosilce je polomilo in bi lahko avto normalno odpeljal do servisa
tongue-1.gif

Srna je odzunaj tudi v enem kosu ostala, znotraj pa je verjetno bila ko doručak.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.161
4.147
113
No pri meni je srno nabilo v bok, torej je v bistvu ona nabila mene jst sem jo pa samo prestregel. Torej energija trka je bila enakovredna srnini hitrosti in teži + malenkost moje.

Sej pravim vprašanje kako jo nabiješ in kaj se potem zgodi z njo. Če jo primeš ravno ko ona že skoraj steče čez cesto potem ponavadi ni sile, kakšna luč zna trpet in odbijač, če jo pa najbiješ na polno je pa lahko zanimivo.

No poleg srn je zadnja leta vse več košut in jelenov (jagermaister rogovi) pa prašičev, s temi je že malce manj heca ker lahko tudi ti končaš pod rušo!
tongue-1.gif