Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Hmmm; slučajno vem kako izgleda avto ko zbiješ srno...izgleda dosti bolj krvavo in dlakavo , kot je pri tebi. Tko da neka dvomim v tvojo zgodbo...
Drugače pa srečno pri izterjavi škodnega postopka.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Hmmm; slučajno vem kako izgleda avto ko zbiješ srno...izgleda dosti bolj krvavo in dlakavo , kot je pri tebi. Tko da neka dvomim v tvojo zgodbo...
Drugače pa srečno pri izterjavi škodnega postopka.
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
WTF?
Na AC si pri vsaj 100km/h nabil srno in se niti vstavo nisi. Še doma nisi pogledal. Kr spat si šel. Glede na to kak maš avto razbit je moglo konkretno počit in mi ni jasno kak si se lahko kr dalje peljal.
Nevem tudi zakaj bi šel brisat kri in dlake. Če si se res samo dalje peljal bi to vse pustil na avtu dokler policija in DARS ne pogledajo. Mogoče pa bi kje v bližini našli ranjeno ali mrtvo srno in bi lahko mel dokaz. Zaj pa iz slike ni razvidno, da bi ti kako žival nabasal.
Jaz bi reko, da si bil v MB na kaki torkovi študentski zabavi in si zjutraj samo debelo gledal, ko si vido razbit avto, tebi pa nič jasno
Citat:
Uporabnik MB91 pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
WTF?
Na AC si pri vsaj 100km/h nabil srno in se niti vstavo nisi. Še doma nisi pogledal. Kr spat si šel. Glede na to kak maš avto razbit je moglo konkretno počit in mi ni jasno kak si se lahko kr dalje peljal.
Nevem tudi zakaj bi šel brisat kri in dlake. Če si se res samo dalje peljal bi to vse pustil na avtu dokler policija in DARS ne pogledajo. Mogoče pa bi kje v bližini našli ranjeno ali mrtvo srno in bi lahko mel dokaz. Zaj pa iz slike ni razvidno, da bi ti kako žival nabasal.
Jaz bi reko, da si bil v MB na kaki torkovi študentski zabavi in si zjutraj samo debelo gledal, ko si vido razbit avto, tebi pa nič jasno
Seveda sem gledal, ampak je bila trda tema in nisem kaj dosti videl. Krvi sploh ni bilo, samo dlake pa še to ne nwm kolko. Sem vse prej poslikal s telefonom, samo ne morem na računalnik dat, ker nimam kartice. Ustavil se pa res nisem, ker sem bil totalno v šoku, počlo pa je kr konkretno ja.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik MB91 pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
WTF?
Seveda sem gledal, ampak je bila trda tema in nisem kaj dosti videl. Krvi sploh ni bilo, samo dlake pa še to ne nwm kolko. Sem vse prej poslikal s telefonom, samo ne morem na računalnik dat, ker nimam kartice. Ustavil se pa res nisem, ker sem bil totalno v šoku, počlo pa je kr konkretno ja.
Zdaj pa si se že tak zapletel v svoje laži, da smrdi do neba.
Prvič praviš, da nisi videl kakšna škoda je nastala, ker je bila trda tema, potem pa kako se sploh nisi ustavil (če si se ustavil doma pa sigurno ni bila trda tema). Kot drugo praviš, da si vse poslikal s telefonom. A na telefonski ekran nisi upal pogledat? Posvetit s ekranom? Kot tretje na AC nikoli ni trda tema, ker vozijo vozila mimo. Kot četrto imaš cm stran od poškodbe luč, ki bi ti osvetlila škodo. Če ti je luč crknila si pa itak mega tele, da si z eno lučjo vozil dalje.
Skratka raje povej kaj se je v resnici zgodilo. Če ne upaš oz. si vozil pijan, pa vsaj zbriši temo, da te ne bo še kje policija obiskala.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Sorry, če nisi bil fajhten, si pa dementen. Druge ni.
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Uboga srna. Bohve kolk se zdaj nekje matra in jo boli, pa ji noben ne pomaga...
Citat:
Uporabnik MB91 pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
WTF?