Sretan mi rođendan!

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Sprejemam samo čestitke, prosim
cheer.gif

Nobenih prepucavanj političnih
10.gif

Me prav zanima, če bo kdo to upošteval
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.674
113
Druže težka ti bo tale........pr 13. datumu rojstnega dneva so nehal štet kdai se je rodio!
tongue-1.gif

Sicer pa sam tko za info......če si se šta informisao......25.5...sedaj priznam da se ne spomnim al 1942 al pa 1943 je bil desant na Drvar........in takrat se ti je Druže drugič u svom životu rodio....pošto je sklizno švabama iz une svoje špilje sa Willy`s-om kojeg mu je podario Winstone Čerčil.......danes v bistvu praznuješ drugo "vstajenje" svoga božanstva bez ograničenja mandata.......jel si znao to??? Ma si k.u.r.a.c. znao ti to
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.656
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Sprejemam samo čestitke, prosim
cheer.gif

Nobenih prepucavanj političnih
10.gif

Me prav zanima, če bo kdo to upošteval
evil.gif

Sretan ti rodjen dan truze Tito
srce-1.gif

Dobijes i altove(100 komada) i zvijezdice
priden.gif

BDW: Do sedaj smo za letosnji rojstni dan spraznili vsak pol gajbe laskega in cez par minut gre na rostilj se 2kg vratnika + preostanek iz gajbe
cheer.gif

Nakazi EURE (lahko tudi dinarje)
aplauz.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Danes sem bil v Kumrovcu, lepo vreme, nič ljudi, zgleda da so za vikend imeli party.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Druže težka ti bo tale........pr 13. datumu rojstnega dneva so nehal štet kdai se je rodio!
tongue-1.gif

Sicer pa sam tko za info......če si se šta informisao......25.5...sedaj priznam da se ne spomnim al 1942 al pa 1943 je bil desant na Drvar........in takrat se ti je Druže drugič u svom životu rodio....pošto je sklizno švabama iz une svoje špilje sa Willy`s-om kojeg mu je podario Winstone Čerčil.......danes v bistvu praznuješ drugo "vstajenje" svoga božanstva bez ograničenja mandata.......jel si znao to??? Ma si k.u.r.a.c. znao ti to
tongue-1.gif

A, seveda sem vedel. Pa saj sem se skoraj ubil, ko sem se z vrvmi spuščal s pečine. Ja, takrat je bilo pa res gusto. Nebo je ratalo kar črno od količine padalcev
cool-1.gif

Če mi takrat ne bi ratalo pobegnit, ne bi vi uživali v socializmu
ne-ne-1.gif

Dobro, ne bomo zdaj skrenili s teme. Tako kot tudi niste skrenili z moje poti, svaka čast
aplauz.gif