Srečen dan Republike, tovariši!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.781
15.846
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Uuu, ti mater! Na današnji dan pred 29 leti sem peljal mojo tovarišico za nekaj dni v Kranjsko Goro. Je bil sneg in vse ostalo, kar spada zraven
grin1.gif

Ja ja, to so bili časi - sneg novembra pa to
cool-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.781
15.846
113
LoL, ni to zame, jaz preferiram zasneženo naravo pred urejenimi smučišči, sploh notranjimi ampak tnx za info da je to v Dubaju zdaj že izvedljivo
grin1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.880
107
63
štajerska
ja, seveda, ampak dandanes nimaš več časa za take zadeve...
da pa greš v aqualand namesto na morje ali v nek indoor skiing pa je to na poti iz službe recimo... ( dobro ne v sloveniji amak v nekih malo bolj razvitih državah ) tega je že kar dosti v tujini

I

Izbrisan uporabnik #9334

Danes greš pa za drugega januarja (če bo šef dal dopust
hysterical-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
ko boš ti ločil in razumel , kapitalizem, fašizem, socializem, komunizem, demokracijo ipd pojme potem se javi.
socializem v sfrj je bil ravno toliko demokratičen kot je demokratičen politični sistem v zda.
vsak je lahko bil voljen in izvoljen tudi v najvišje organe v državi. dandanes je tudi tako .
socializem in enostrankarski sistem se pač nekoliko razlikujejo od kapitalizma in večstrankarskega sistema. ampak ne bistveno
evil.gif

demokracija, kot pa so si jo zamislili stari grki pa je utvara. vedno je samo diktatura, samo zavita v drug celofan
Daj no zaupaj mi na čem si. Kot nekateri z vodo redčijo žganje so z rafinirano Koko redčili tvoje substance.
stupid-1.gif

V komunistečnem totalitarizmu je vsakdo lahko bil voljen in izvoljen pa zmaga v tej rundi
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

V slovenskem demokratičnem sistemu je menda lahko prav vsak državljan nadvse dobrodošel v stranki SDS, če je le zmožen 100% prikimati Janševi vsaki ideji - ki mu pravkar kapne tja noter.

V ostalih naših političnih strankah so pa pravila bolj ohlapna, čeprav precej dišijo po isti formuli kot jo izvaja SDS.
hysterical-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.961
-8.673
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:

Daj no zaupaj mi na čem si. Kot nekateri z vodo redčijo žganje so z rafinirano Koko redčili tvoje substance.
stupid-1.gif
A to bo tisti zadnji obupni poizkus deskreditacije
confused-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.027
113
Kar so ukinil ta dva prosta dneva, ima marsikatero prase par dni več življenja.