Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Uuu, ti mater! Na današnji dan pred 29 leti sem peljal mojo tovarišico za nekaj dni v Kranjsko Goro. Je bil sneg in vse ostalo, kar spada zraven![]()
Ja ja, to so bili časi - sneg novembra pa to

Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Uuu, ti mater! Na današnji dan pred 29 leti sem peljal mojo tovarišico za nekaj dni v Kranjsko Goro. Je bil sneg in vse ostalo, kar spada zraven![]()
Daj no zaupaj mi na čem si. Kot nekateri z vodo redčijo žganje so z rafinirano Koko redčili tvoje substance.Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
ko boš ti ločil in razumel , kapitalizem, fašizem, socializem, komunizem, demokracijo ipd pojme potem se javi.
socializem v sfrj je bil ravno toliko demokratičen kot je demokratičen politični sistem v zda.
vsak je lahko bil voljen in izvoljen tudi v najvišje organe v državi. dandanes je tudi tako .
socializem in enostrankarski sistem se pač nekoliko razlikujejo od kapitalizma in večstrankarskega sistema. ampak ne bistveno![]()
demokracija, kot pa so si jo zamislili stari grki pa je utvara. vedno je samo diktatura, samo zavita v drug celofan
A to bo tisti zadnji obupni poizkus deskreditacijeCitat:
Uporabnik telex pravi:
Daj no zaupaj mi na čem si. Kot nekateri z vodo redčijo žganje so z rafinirano Koko redčili tvoje substance.![]()
+izbrani gosti -JJ, Gorenak in ostala orto komi tovarišija.Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ne vsi- danes na polno praznuje Angelca Likovič![]()
![]()
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ne vsi- danes na polno praznuje Angelca Likovič![]()
![]()
10 dek na ražnju ali v klobasah tudi ni na odmet!Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Kar so ukinil ta dva prosta dneva, ima marsikatero prase par dni več življenja.