Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Uuu, ti mater! Na današnji dan pred 29 leti sem peljal mojo tovarišico za nekaj dni v Kranjsko Goro. Je bil sneg in vse ostalo, kar spada zraven
Ja ja, to so bili časi - sneg novembra pa to
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Uuu, ti mater! Na današnji dan pred 29 leti sem peljal mojo tovarišico za nekaj dni v Kranjsko Goro. Je bil sneg in vse ostalo, kar spada zraven
Daj no zaupaj mi na čem si. Kot nekateri z vodo redčijo žganje so z rafinirano Koko redčili tvoje substance.Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
ko boš ti ločil in razumel , kapitalizem, fašizem, socializem, komunizem, demokracijo ipd pojme potem se javi.
socializem v sfrj je bil ravno toliko demokratičen kot je demokratičen politični sistem v zda.
vsak je lahko bil voljen in izvoljen tudi v najvišje organe v državi. dandanes je tudi tako .
socializem in enostrankarski sistem se pač nekoliko razlikujejo od kapitalizma in večstrankarskega sistema. ampak ne bistveno
demokracija, kot pa so si jo zamislili stari grki pa je utvara. vedno je samo diktatura, samo zavita v drug celofan
A to bo tisti zadnji obupni poizkus deskreditacijeCitat:
Uporabnik telex pravi:
Daj no zaupaj mi na čem si. Kot nekateri z vodo redčijo žganje so z rafinirano Koko redčili tvoje substance.
+izbrani gosti -JJ, Gorenak in ostala orto komi tovarišija.Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ne vsi- danes na polno praznuje Angelca Likovič
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ne vsi- danes na polno praznuje Angelca Likovič
10 dek na ražnju ali v klobasah tudi ni na odmet!Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Kar so ukinil ta dva prosta dneva, ima marsikatero prase par dni več življenja.