Srbska/ČG/bosanka narodna (krajinska) muzika

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.260
113
42
A ma kdo kakšno zbirko take muzke doma za presnet. Ne zanima me turbo pa te popularne. Mene bolj zanima narodno zabavna muzika. Aja pa nepotrebnih komentarjev se prosim vzdržite...
Nekaj takega...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
krajisnici?

a ne bi raje...mmm..krcma u planini, pa tom azdravkovic, pa jecam zela..pa u milana nadniacara, pa aj cija frula, pa kafu mi draga ispeci..

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.260
113
42
Pa tko men ni važn narodnost. Kkšne ultra nacionalne sicer nebi ampak peti o svoji zemlji načeloma ni nič slabega...

Pa mora biti res narodna in ne kkšne sintensajzr verzije pa tko. Sploh kkšne z pravim tempom. Nekaj takega kot so pr nas Avseniki pa Slaki...

jezek

Guru
24. jul 2008
3.433
1.432
113
Potrebuješ ultimativni CD Krajiška muzika (oz. nekaj podobnega), ki ga imajo po vseh cd-šopih po RS. Na njem je kakih 20 grup s po desetimi komadi identičnimi zgoraj želenemu (sami kleni fantje - npr. Krajišnici sa Drine z nenadkriljivim komadom 'Bauštelac' - glej na jutjubu)

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ZS
wink-1.gif

finpol

Pripravnik
20. apr 2011
53
0
6
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
A ma kdo kakšno zbirko take muzke doma za presnet. Ne zanima me turbo pa te popularne. Mene bolj zanima narodno zabavna muzika. Aja pa nepotrebnih komentarjev se prosim vzdržite...
Nekaj takega...
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/eDAuwPyeP0M"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/eDAuwPyeP0M" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

a še rabiš to musko? jst mam tega na cd-jih kokr hočeš, če še rabiš ti lahko prodam kakšn cd
hysterical-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.260
113
42
Mah ka povsod vlačjo notr ta sintič. to mi gre tok na [censored]. Ne morjo tko kot naši nardonjaki uporabljat lepo glasbila

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.260
113
42
Dobr sej to mi je jasno samo vseeno :D Še folk metal bendi uporabljajo prave frulice in klarinete in harmonike.

finpol

Pripravnik
20. apr 2011
53
0
6
da ta komad Višegrad, Rogatica, Pale od Žareta i Gocija je trenutno veliki hit. Nasploh sta v krajiški muziki zadnje čase najbolj popularna Žare i Goci, novi album je eden najboljših dosedaj v krajiški muzki.
Kr poglejte si na youtube njihov komad Evo brata.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ta komad ubija.

Molimo putnike za Cikago da se ukrcaju
hvala