Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Si pozabil, da albanskih navijačev zaradi rizičnosti tekme ni bilo?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
organizator bi moral imeti zemlja zrak rakete, ali ostrostrelce?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
poleg tega bi bilo zazeljeno da se vsaj priblizno uredi stanje na stadionu pred med tekmo
Citat:
Uporabnik johannes pravi:In ja, eazy, kake tri ali štiri EU države, kot vemo NIKOLI ne bodo priznale Kosova. Ker razmišljajo podobno kot jaz.
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Po moje bo srbska zveza precej v nemilosti zaradi tega, ker so bili med gledalci (in celo aktivni v neredih) ljudje, ki, zaradi starih grehov, sploh ne bi smeli biti blizu stadiona.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a si predstavljaš, da se mi zmenimo za shod in pride 500 policistov ahtat, da se ne stepemo? od kje nam ta pravica. bi se tepel? tepi se in bodi tepen ali tepi. počasi statistično ugotoviš a si tepen al tepeš in a greš na tekmo ali ne.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
bo dovolj ce poskrbijo da varnost na igriscu, prepreciju napada gledacev, preprecijo napada varnostnikov, itd, itd,
poleg tega bi bilo zazeljeno da se vsaj priblizno uredi stanje na stadionu pred med tekmo
toke bo vsaj 3:0 in denarna kazen, verjetno tudi diskvalifikacija iz nadaljnega tekmovanja...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
bo dovolj ce poskrbijo da varnost na igriscu, prepreciju napada gledacev, preprecijo napada varnostnikov, itd, itd,
toke bo vsaj 3:0 in denarna kazen, verjetno tudi diskvalifikacija iz nadaljnega tekmovanja...
Važno, da v interesu ni velika albanija, ne? albanci v albaniji, kosovu, makedoniji in črni gori so proslavljali ob dogodku, igralci na igrišču so zavzeto branili idejo velike albanije. Ampak ne....ideja o veliki albaniji ne obstaja (sva enkrat pisala nato temo).
Politična provokacija. To, da je vpleten še brat od preds. vlade pa je prvovrsten kaos. Tipično albansko, kaj naj rečem.
Kot sem že nekajkrat omenil. Samo počakajte še sranje v makedoniji in ČG. Na srečo je svet danes malo manj naklonjen talanju ozemlja muslimanskih skrajnežem kot v času kosovske krize. Kako pa sice ekonomija v kosovu? Droga, prostitucija, belo blago, človeški organi še vedno na vrhu lestvice?
Razpizdijo me take zadeve.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Nemiri so se začeli šele, ko sta razburjena albanska igralca na silo hotela vzet zastavo in z njo paradirat po štadionu. Pred tem je bilo še mirno. Provokacija s strani albanskih igralcev. Kaznovati celo ekipo pa je.
100.000 mrtvih Šiptarjev? Nisem vedel. Prvič slišim.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Sploh po cca 100.000 mrtvih.
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
100.000 mrtvih Šiptarjev? Nisem vedel. Prvič slišim.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Sploh po cca 100.000 mrtvih.
Palestinci so (takole čez palec) dali od okupacije Izraelcev do danes kakih 10.000 življenj, pa še vedno nimajo svoje države.
Teli sladoledarji pa imajo dve, pa bi radi tri, ali štiri...
USTAVITI JIH JE TREBA! Dokler ne bo prepozno.
Ste premladi, da bi vedeli za to: davnega leta 1975, mogoče nekaj let kasneje, so ljubljanski Šiptarji hoteli pokupiti vse hiše v Trubarjevi ulici po vrsti. Eno za drugo. Denar so imeli. Že takrat. Ker je znano, da stopijo skupaj in lahko pokupijo vse živo.
Med seboj pretežno skregani Slovenci pa nič.
Na srečo jim teh nakupov "v nizu" takratna oblast NI dovolila. In tako zdaj k sreči v centru Ljubljane nimamo "Prishtinastrasse"...
Zaenkrat...