Srbi razbili ameriško ambasado

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Vse od Hrvaške navzdol, pa do Grčije bi bilo treba zravnati. Jaz ne vidim nobene koristi. Tam čisto celo območje stagnira. Nobenega napredka, revščina je pristona skoraj povsod, mentaliteta ubija, skratka prihodnosti nobene. A kdo vidi kakšno prihodnost v Bosni, Srbiji, Makedoniji????

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.393
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
A naj bi dali Srbi prostovoljno Kosovo ali ne, nas Slovencev ne briga in nam je za dogajanje doli vseeno.

Kako, da ne. Si mogoče bil zadnje dni odsoten? Slovencev nas mogoče res ne briga, samo vlada pa ne dela po tem principu.
Diplomatska afera, potem kur.čenje bedaka zunanjega ministra, ki je prvo prodajal Srbiji vstop v EU, če mirno priznajo šiptarijo, sedaj pa smo hoteli biti prvi v mestu in zaradi tega neposredno najebali.

Sem pa tudi jaz zato, da gredo razbijat po šiptariji, samo se bojim splošnih posledic.

Lp

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Lej, kako, koga in kdaj bomo mi priznali Srbov nič ne briga. Če jim ni prav, naj ravnajo kakor jim je milo in se pač soočijo s posledicami kot se bomo tudi mi. Je pa to naša pravica.

Dejstvo je pa, da Srbi kakšnih posebnih jajc niso nikoli imeli, razen za ženske. Ostalo so tračarije in tudi sedanji odnosi se bodo s časoma pomirili in vse bo po starem.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
A naj bi dali Srbi prostovoljno Kosovo ali ne, nas Slovencev ne briga in nam je za dogajanje doli vseeno.

Kako, da ne. Si mogoče bil zadnje dni odsoten? Slovencev nas mogoče res ne briga, samo vlada pa ne dela po tem principu.
Diplomatska afera, potem kur.čenje bedaka zunanjega ministra, ki je prvo prodajal Srbiji vstop v EU, če mirno priznajo šiptarijo, sedaj pa smo hoteli biti prvi v mestu in zaradi tega neposredno najebali.

Sem pa tudi jaz zato, da gredo razbijat po šiptariji , samo se bojim splošnih posledic.

Lp

Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Identično razmišljanje so imeli nacisti pred II sv. vojno.
D
stupid-1.gif
aleč smo prišli daleč.

Lp

tooo care
bonk.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.393
113
Pomurje
Saj jim ni prav, zato pa ravnajo tako kot ravnajo.

Tudi jaz upam, da se čim prej umirijo in grejo dvignjene glave naprej.

Želim pa tudi palestincem, baskom itn. čimprejšno samostojnost, samo zaradi teh dvojnih meril.

Lp

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Kosovo so itak izgubili, a le treba zdaj delat tako galamo po vsemu kar je iz EU pa Amerike? Kaj bodo pa s tem dosegli? Samo negativno luč nase mečejo, že tako so v dreku samo še bolj lazijo vanj. Mogoče pa kažejo kako so strašni, da se slučajno Vojvodina ne bo upala osamosvojiti...
Srbija kot Nokia, tem manjša in tanjša al kako že pride...

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Dvojna merila?

Dvojnih meril ni. So samo politični, strateški in ostali interesi. Kdor tega ne ve, zanj se pač sprašujem, kje je bil do sedaj, razen če je 14+.

In narod lepo pravi, po toči zvoniti je prepozno. Srbi so imeli Kosovo a ga niso znali obdržati. Mogoče se jim bo kdaj kolcalo in bodo do tega spoznanja prišli, na vsak način je pa malce kasno.

Če pa probaš analizirati situacijo, pa kakšnih izgledov, da bi Kosovarji, Amerikanci, Britanci, Italiani in ostali, ki so do sedaj priznali Kosovo rekli, da so se samo hecali ni.

In kot povsod, tudi v našem parlamentu, bodo velesile sklepale kompromise (kdo jih pa ne), ter Rusom zagotovile kakšen drugačen bonbonček, socialno varnost in Srbi bodo izgubili "največjega" zaveznika.

Seveda, kot berem, poslušam, bodo izgnali vse tuje diplomate in odpoklicali svoje ter se s tem postavili v osamo, najebal bo pa zopet narod, ki se bo postavil za kakšno desetletje nazaj. Če bi bil žleht bi rekel, da nazaj za leseno žlico, a ne morem, ker so baje prav Srbi prvi v Evropi zaželi uporabljati jedilni pribor.

In ko bo narodu dojadilo, bodo zopet naredili kakšno zamenjavo oblasti, do takrat bo pa v obilju potekal kriminal, proletariat bo pa tolkel revščino ali pa emigriral v države, ki so Kosovo priznale.

Takšna je pač realna perspektiva.

Pametneje bi bilo, da staknejo glave ( pa ne spodnje) in ugotovijo, da če si omogočijo vstop v Evropo kamor bo verjetno prišlo tudi Kosovo, bodo padle meje in "tekovine Srbstva" bodo zopet na dosegu kratke vožnje z avtomobilom. Alternativa je pa tudi "betonski zid" pri Raški. Pa kako ko voli, neka izvoli.

In za desert, nas Slovencev se to ne tiče. Kakor si bodo postlali, tako bodo ležali.
240973-pujski.gif

Priponke

• 240973-pujski.gif
    240973-pujski.gif
    142,4 KB · Ogledi: 143

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.393
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Dvojna merila?

Dvojnih meril ni. So samo politični, strateški in ostali interesi. Kdor tega ne ve, zanj se pač sprašujem, kje je bil do sedaj, razen če je 14+.

So bila in vedno bodo, mogoče se jih ti ne zavedaš ali pa si pač v življenju vedno na srečni strani.

Lp

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Nisi razumel napisanega.
grims-1.gif
Merila = interesi. In seveda, močnejši vlečejo voz v svojo smer, kakor jim paše in kadar jim paše. Ostalo so zgodbe za osnovno šolo in Calimera.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
cifra, offtopic:

pa kako si lahko dal to sliko... voham jih... lej... voham, kak disi... mmmmmm
nahrung002.gif

ontopic: back to kosova republjik

Nazadnje urejeno:

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Naslednjih nekaj tednov raje ne jejte pleskavic in čevapčičev. Bog ve, kaj bodo vse zmetal noter za svoje prijatelje iz EU...

Tako bi ti verjeto naredil. Normalen tega ne naredi.

lp

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.393
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Nisi razumel napisanega.
grims-1.gif
Merila = interesi. In seveda, močnejši vlečejo voz v svojo smer, kakor jim paše in kadar jim paše. Ostalo so zgodbe za osnovno šolo in Calimera.

Sem razumel.
Mogoče ti ne razumeš?

So pa našli truplo v bush ambasadi.

Lp

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
A ni napad na veleposlaništvo napad na tuje ozemlje oz državo in tako gledano so srbi napadli ameriko?
Saj jezst tako to razumem.
Sam če US marinci bodo streljali nazaj...
crazy1.gif
Škoda, da niso. Kretene je treba naučit pameti.