Sicer vem, da se ne zavedaš...Citat:
Uporabnik sgh pravi:
PROBLEM JE TO KER IMAMO NEKAJ IDIOTOV NA FORUMU!!
Prav lepo spadaš v to skupino idiotov.
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Tako razmišljanje vodi v prepad. Žal nisi sposoben (pa še marsikdo, kot je Šarec lepo povedal) treznega razmisleka in kulturnega dialoga. Odrastite že, smo leta 2015. Tudi črnogorci razumejo kdo je kdo in katera stran je zmagala leta 1945. Samo slovenceljni tega niso sposobni.
To je res !
Namesto da bi bil naslov =VANDALI POPISALI SPOMENIK= NE ON NAPIŠE DOBESEDNO TAKO,DA ZRAVEN ŠE SERJE PO SDS KOT JE SRAL VADAL RDEČKARJEV !!
PROBLEM JE TO KER IMAMO NEKAJ IDIOTOV NA FORUMU!! MALO ME NI IN SPET VIDIM SAMO SRANJE IZ STRANI ENIH IN ISTIH !
Prav bedno mi je tukaj med takimi bedaki !!
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Spomeniki, ki označujejo revolucionarno nasilje, so vedno polni rož in sveč, medtem ko so partizanski spomeniki večinoma goli, prazni, uporabljajo se predvsem kot kulisa proslav, ki delijo Slovenijo in Slovence.
Kdaj si bil na Osankarici?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne bluzi, tukaj na Alterju je nekdo kater hodi k folku kar tako, od takrat ni več koristnega uporabnika tukaj gor.
Njegovemu mentorju bo treba drugič na pivu malo pojamrat, kakšne "zgodovinarje" producirajo..Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kot zgodovinar bi moral vedeti, kaj se je tam dogajalo.
Pojdi enkrat na izgled, boš videl, da je urejeno okoli spomenika.
k tebi zgleda da ne, ker nisi koristen user in si še zmeraj tukaj.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne bluzi, tukaj na Alterju je nekdo kater hodi k folku kar tako, od takrat ni več koristnega uporabnika tukaj gor.
k komu pa so prišli bolniki na dom in kateri bolniki so bili to?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Jaz sem pisal o spomenikih revolucionarnemu nasilju, ti pa pri tem izpostavljaš osankarico.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Spomeniki, ki označujejo revolucionarno nasilje, so vedno polni rož in sveč, medtem ko so partizanski spomeniki večinoma goli, prazni, uporabljajo se predvsem kot kulisa proslav, ki delijo Slovenijo in Slovence.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Njegovemu mentorju bo treba drugič na pivu malo pojamrat, kakšne "zgodovinarje" producirajo..Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kot zgodovinar bi moral vedeti, kaj se je tam dogajalo.
Pojdi enkrat na izgled, boš videl, da je urejeno okoli spomenika.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Upam, da ti gre pravo boljše kot matematika.
Ne vem, ne vem, če je glih tako-samo mene je 90kg mišic in ostalega koristnega tkiva.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Pred tropom p*ckic pač ne.
Ali si se čutil izvanegaCitat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik sgh pravi:
Prav lepo spadaš v to skupino idiotov.
Če te je samo mišic 90 kg potem mi je pa vse jasno,ker nisi lepo razporejen in imaš na nekaterih pomembnih delih zelo malo tkivaCitat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ne vem, ne vem, če je glih tako-samo mene je 90kg mišic in ostalega koristnega tkiva.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Sine, če bi ti imel kaj tkiva v lobanji, bi bil pismen in bi lepo razbral iz mojega posta: 90 kg mišic in ostalega koristnega tkiva..torej, vse skupaj 90kg, brez definicije, koga ali česa posamično. Bo zdaj šlo?Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Če te je samo mišic 90 kg potem mi je pa vse jasno,ker nisi lepo razporejen in imaš na nekaterih pomembnih delih zelo malo tkivaCitat:
Uporabnik Gatto pravi:
Uporabnik stieber pravi: