Če ima kdo slikce in jih ne rabi se toplo priporočam. Manjkajo pa mi slikice št. 14, 30 in 42. Torej, če kdo hodi v šoping v Mercator in nalepk ne rabi ali pa bi jih rad zamenjal, se priporočam.
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Jst sm pa ze mislu da bos reku kaksna je to bolanija s tem spuzijem
K sreči moj tega noče. Je pa zbiral lidlove "stikije" in se špila, da so to bakterijeCitat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Jst sm pa ze mislu da bos reku kaksna je to bolanija s tem spuzijem
Predvidevam, da še nimaš otrok ...
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Narobe predvidevas, je pa star 5 mesecev pa ne jebe hehehe
Citat:
Uporabnik burst pravi:
Saj mi smo tudi včasih zbirali vse mogoče nalepke, jih izmenjavali itd.
Ampak nisem pa nikoli v času mojega otroštva videl, da bi meni ali kakem mojem sošolcu to pomagal zbirat kak starš.Za svoje albume in manjkajoče slikce smo se morali pobrigati sami. Dobro, starši so nam kupovali čokoladce, žvečilne, itd.
Citat:
Uporabnik burst pravi:
Saj mi smo tudi včasih zbirali vse mogoče nalepke, jih izmenjavali itd.
Ampak nisem pa nikoli v času mojega otroštva videl, da bi meni ali kakem mojem sošolcu to pomagal zbirat kak starš.
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Takrat starši niso imeli fejsbuka pa interneta. Si pa ne znam predstavljat, da bi moj foter po fabriki druge spraševal za slikico od niki laude pa fitipaldija.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Dobra pripomba. Naša sicer menjuje v šoli, med prijateljicami.
Zakaj se jaz trudim s tem?
Ker tile ponudniki nimajo toliko pameti ali pa jim je malo mar in ne premešajo številk ali pa teh figuric. Tukaj okoli imajo vsi po več istih sličic, figuric. A nekaterih pa nima noben. Tako da je treba lokacijo malo razširit.
Ni pa še tako velika, da bi ji pustil po netu šarit.
Evo, to je moj izgovor
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Tote kaj tebi manjkajo jih imajo v murski, al pa v kopru
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Sicer se da omenjene figurice najti po "tipanju" vrečke.
Samo sin mi je rekel, da je problem pri Spužiju. Namreč sta dva. Na otip se pa razlikujeta samo po tem, da ima eden 1 mm daljši in bolj špičast nos.