Spuži Kvadratnik!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Če ima kdo slikce in jih ne rabi se toplo priporočam. Manjkajo pa mi slikice št. 14, 30 in 42. Torej, če kdo hodi v šoping v Mercator in nalepk ne rabi ali pa bi jih rad zamenjal, se priporočam.

I

Izbrisan uporabnik 3287

jaz bi potreboval 5 in 27. za menjavo jih je na voljo cca 50. (sicer poln k podvojenih, nekatere krat 3 oz 4)

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Tudi pri nas je to aktualno. Manjkajo sledeče nalepke:
2,5,6,7,13,21,25,29,30,37,38,42
Za zamenjat je pa tudi nekaj jih... Tudi žetonov. (3, 4, 7, 17, 18, 33, 36, 37, 38, 51, 59, 71, 79, 81, 84)..
Pa če ima kdo odveč kaj žigov se tudi priporočam.

PS: Včasih so bile samo nalepke, sedaj so že nalepke, žetoni, žigi, figurice,...
10.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Jst sm pa ze mislu da bos reku kaksna je to bolanija s tem spuzijem

Predvidevam, da še nimaš otrok ...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Jst sm pa ze mislu da bos reku kaksna je to bolanija s tem spuzijem

Predvidevam, da še nimaš otrok ...
evil.gif
K sreči moj tega noče. Je pa zbiral lidlove "stikije" in se špila, da so to bakterije
grin1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Narobe predvidevas, je pa star 5 mesecev pa ne jebe hehehe

Oh, pol pa ni panike. V tem primeru je Spuži amater za tisto, kar te še čaka ...
evil.gif

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Saj mi smo tudi včasih zbirali vse mogoče nalepke, jih izmenjavali itd.

Ampak nisem pa nikoli v času mojega otroštva videl, da bi meni ali kakem mojem sošolcu to pomagal zbirat kak starš.
confused-1.gif
Za svoje albume in manjkajoče slikce smo se morali pobrigati sami. Dobro, starši so nam kupovali čokoladce, žvečilne, itd.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Meni sta v spominu ostala 2 albuma:

- Trefaltov trimček
- neki avioni

ostalega se žal ne spomnim več ... letapato.press

cheer.gif
(tole je za albuma, ne za leta)

za leta pa tale
cry12bpy.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik burst pravi:

Ampak nisem pa nikoli v času mojega otroštva videl, da bi meni ali kakem mojem sošolcu to pomagal zbirat kak starš.
confused-1.gif
Za svoje albume in manjkajoče slikce smo se morali pobrigati sami. Dobro, starši so nam kupovali čokoladce, žvečilne, itd.

tocn tko. Mulci morajo sami dilat to, v tem je car. Dans pa starsi misljo da morjo vse in prsteka v rito

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Dobra pripomba. Naša sicer menjuje v šoli, med prijateljicami.
Zakaj se jaz trudim s tem?
Ker tile ponudniki nimajo toliko pameti ali pa jim je malo mar in ne premešajo številk ali pa teh figuric. Tukaj okoli imajo vsi po več istih sličic, figuric. A nekaterih pa nima noben. Tako da je treba lokacijo malo razširit.
Ni pa še tako velika, da bi ji pustil po netu šarit.

Evo, to je moj izgovor
grin1.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik burst pravi:

Takrat starši niso imeli fejsbuka pa interneta. Si pa ne znam predstavljat, da bi moj foter po fabriki druge spraševal za slikico od niki laude pa fitipaldija.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Takrat starši niso imeli fejsbuka pa interneta. Si pa ne znam predstavljat, da bi moj foter po fabriki druge spraševal za slikico od niki laude pa fitipaldija.
hysterical-1.gif

A ti si tudi to imel? Še sedaj se spomnim, da sta mi 2 nalepki zmanjkali do celega...
10.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Dobra pripomba. Naša sicer menjuje v šoli, med prijateljicami.
Zakaj se jaz trudim s tem?
Ker tile ponudniki nimajo toliko pameti ali pa jim je malo mar in ne premešajo številk ali pa teh figuric. Tukaj okoli imajo vsi po več istih sličic, figuric. A nekaterih pa nima noben. Tako da je treba lokacijo malo razširit.
Ni pa še tako velika, da bi ji pustil po netu šarit.

Evo, to je moj izgovor
grin1.gif

Tote kaj tebi manjkajo jih imajo v murski, al pa v kopru
evil.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Konzum ima v tej akciji nekaj felerjev.

Glede ponavljanja kart ste že omenili.

In da moraš zapraviti 800 eur, da dobiš (v idealnih pogojih) vseh 8 figuric za v ananas.
13.gif

Sicer se da omenjene figurice najti po "tipanju" vrečke.
Samo sin mi je rekel, da je problem pri Spužiju. Namreč sta dva. Na otip se pa razlikujeta samo po tem, da ima eden 1 mm daljši in bolj špičast nos.

Ko napolniš album, dobiš 50 % ceneje plišaste igračke velikosti 25 in 45 cm.

Samo v glavnem imajo Spužija in Patrika, pa Marko se tudi najde.

Ko smo iskali neko drugo žival, mi je prodajalec rekel, da jih nimajo, da je pa vprašanje, če je naš album sploh v redu in ni hrvaški.
10.gif

Povedal sem mu, da smo kupili komplet pri njih in da mora biti v redu, sicer pa da so oni hrvaški.
Pa je rekel, da je poslovodkinja tako naročila.

Ista akcija je v Hrvaški in Sloveniji.
bonk.gif

No, mi imamo dva polna albuma. Kupili smo pa enega večjega Murija (skoraj misija nemogoče).

Glede na navedeno:
Če imate poln album in kupite pliškota, vam ga prodajalka ne sme vzeti (moji znanki so ga).
Lahko vam le prečrta kodo na zadnji strani (sta dve, zgornja za večjega pliškota, spodnja za manjšega).
Lahko prečrta le eno kodo - kar ste pač kupili po 50 % nižji ceni.

Glede na nefer igro s strani ponudnika, pa povem, da platnice nimajo nalepk in da lahko le te zamenjate iz praznega albuma na poln in dobite 50 % popusta na igračo.

Tega ne bi ne gruntal ne pisal, samo je bilo toliko felerjev s strani Konzuma (Mercatorja), da človek pač razmišlja. Sicer mi te taktike nismo rabili, mogoče pa komu prav pride.
Pa ni goljufija.
Goljufija je, da moraš porabiti vsaj 1000 eur, da dobiš pol tega, kar se obljublja. Se pravi 42 nalepk in 8 figuric vrednih 10 centov.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.152
6.965
113
pri taščici
Tudi pri nas je poba trapast na to zadevo. Najprej stikiz iz lidla, sedaj še služi (namenoma) iz konzuma. Se dobro da ima zena kup sodelavk in so potem hendlale. Nekaj so pa tudi ze v soli probavali, vendar so bile uciteljice bile proti.
Celo leto ne pustim jurja v Mercatorju, pa ne bom sedaj vsak mesec tam pustil celo plačo.

Skratka : ker trgovci ne morejo vec privabiti ljudi z "akcijami" v trgovino, so izumili drug način da se starše "prisili" v nakup v njihovi trgovini.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
A z zbiranjem stikiz si tudi imel kake ugodnosti? Sem mislil da je to samo mamac da otroci nekaj po rokah valjajo, ne pa da moraš najprej zbrat vse, po tem pa še nekaj kupit s kao nekim popustom
tongue-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Mont pravi:

Sicer se da omenjene figurice najti po "tipanju" vrečke.
Samo sin mi je rekel, da je problem pri Spužiju. Namreč sta dva. Na otip se pa razlikujeta samo po tem, da ima eden 1 mm daljši in bolj špičast nos.

Ne, še bolj "bizarno": en Spuži se "smeje", drugi ne. In kako po otipu veš, kako ma narisana usta? Ne veš ...
grin1.gif

Nazadnje urejeno: