Sproščanje

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
U, boksarska vreča bi tudi kdaj prav prišla
grims-1.gif

mi jo imamo...je zelo fajn. priznam
redface-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Tudi mene sproščajo koščki odpadajočega ometa, ko me nekdo v trenutku razp++di. Drugače pa muzika do daske v avtu, največja sprostitev pa mi je s peciklom visoko na breg, na vrhu se vržem v bojno opremo in rušim rekorde dol. Bolj je strmo, več je kamenja in vej, boljše se spodaj počutim (če me vmes ki ne skota)
cheer.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jup, ob kakšnem dobrem komadu od boba ... mmmmmmmmmm Pol pa s kakšno deklico med rjuhe.
evil.gif

Sicer pa:
1000SL.jpg

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
No ta članek nekako spada v to debato.

Preklinjanje pomaga pri obvladovanju stresa na delovnem mestu, je pokazala raziskava angleške univerze v Norwichu. Ker delavci čedalje več preklinjajo, raziskava predlaga, da se delavcem to nemoteno omogoči in se jih k temu spodbuja, če jim to koristi pri delu. Študija navaja, da redno uporabljanje kletvic lahko krepi solidarnost med osebjem ter omogoča izražanje čustev, kot je na primer razočaranje, ob tem pa razvija bolj socialne medsebojne odnose.

Vir: Primorske novice

Mene pa zmeraj vsi gledajo postrani, ko preklinjam na delovnem mestu. Očitno bo treba začet hodit s tem člankom okoli
grin1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
ksz

jaz se sproščam tako, da naberem kostanj in potem kakemu sosedu vlomim v avto, odprem rezervoar za gorivo in notri vržem kak kostanj...

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik excalibur pravi:

Mene pa zmeraj vsi gledajo postrani, ko preklinjam na delovnem mestu. Očitno bo treba začet hodit s tem člankom okoli
grin1.gif

Zamenjaj službo.
evil.gif

kameleon77

Zelenc'
2. okt 2007
22
0
1
Citat:

Preklinjanje pomaga pri obvladovanju stresa na delovnem mestu, je pokazala raziskava angleške univerze v Norwichu. Ker delavci čedalje več preklinjajo, raziskava predlaga, da se delavcem to nemoteno omogoči in se jih k temu spodbuja, če jim to koristi pri delu. Študija navaja, da redno uporabljanje kletvic lahko krepi solidarnost med osebjem ter omogoča izražanje čustev, kot je na primer razočaranje, ob tem pa razvija bolj socialne medsebojne odnose.

Vir: Primorske novice

Skor ne morem verjet ... ta isti članek sem prejšnji teden prebrala in v Delu in v Dnevniku ...
smile-1.gif