Spremstvo varovanih oseb

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
za časa jugoslavije je blo tako, da so se samo med dvema kolonama v križišču peljali ... nič bremzanja ... samo gasa ... špegli na avtih so samo leteli

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Super slike.
Ni kaj jamrat.
Umakneš se za 10 sec pa je.
Fantje samo svojo službo opravljajo in nič drugega.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
podobne fotke ima IBSSA oz. Savoy
tongue-1.gif

kaj pa lahko naredi "bull run" kakšnemu tovornjaku, avtobusu?
kaj če tovornjak zdrsne "ponesreči" čez oba pasova
grims-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.812
113
40
MB
Citat:
Uporabnik kora pravi:
Se mi bolj dozdeva, da tisti "varovani potniki" v teh avtomobilih niso toliko krivi, kot tisti šoferji in varnostniki te kolone, ki pač na tak način zdravijo svoje komplekse ... nič hudega če mu žena/punca ... včeraj ni dala, bo pač jebal folk ...
l.p.

nič hudega če ti punca včeraj ni dala si boš pač zdravo komplekse s tem da boš enemu pubecu ki pač opravlja svoje delo oteževal da ga dobro opravi
confused-1.gif

bravo ni kaj ..
aplauz.gif

jaz nevem kaj je z vami ljudje al ste nori al se samo delate, ti fantje pač opravljajo svojo službo isto ko vi vsak vašo, pravila so pač pravila, nevem če bo komu krona z glave padla če se more za 10s ustavit na robu ceste
stupid-1.gif

kolk bi blo lažje v sloveniji če nebi vsi 25ur na dan samo na svojo rit gledali
priden.gif

p.s. mislim da je po umoru krambergera boljše bit predvidn, boljše preprečit kot lečit
evil.gif

p.s. p.s. sem vido na onih slikah da so meglenkarji, pfuj sram jih bodi!
evil.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
vsi ti malcki so faušni tem tipom, ki kao lahko legalno divjajo. otroc.

je pa A8 W12 pa X5 vladni stala pred habakukom so predsednika pripeljali pa še koga.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
...ki bo jeseni že razpadal
hysterical-1.gif

Mam eno tako izkušnjo, tip v nekakšnem terencu z modro in rdečo lučjo je kar proti meni ciljal, ker se nisem čisto ustavil...men nč jasn
bonk.gif

senkan cpp ...

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
ksz...

Kaj bi se te zgodilo če bi se dve taki varovani koloni srečali na navadni cesti ?
Bi zrinili ena drugo s ceste ?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.704
113
pri taščici
Verjemi da imajo dovolj ljudi zaposleni da to predvidijo in najbrž se ne bi zrinili.
Sicer pa je bilo v času (yuge še)obiska mislim da Gorbačova v LJ bilo potrebno vsa okna ob Dunajski cesti zatemniti z roletami, na strehah pa cel kup specialcev in snajperjev.
Za papeža pa itak vemo, da so pregledali vse jaške in vse zašvasali.
Sicer pa je kolega včasih bil "operativc" in bi imel marsikaj za povedat, zdaj pa je v "zaledju", zato mu dm link do te teme in poišče IP od tistih ki bi avtobuse počez postavljal
10.gif

Nazadnje urejeno:

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Verjemi da imajo dovolj ljudi zaposleni da to predvidijo in najbrž se ne bi zrinili.
Sicer pa je bilo v času (yuge še)obiska mislim da Gorbačova v LJ bilo potrebno vsa okna ob Dunajski cesti zatemniti z roletami, na strehah pa cel kup specialcev in snajperjev.
Za papeža pa itak vemo, da so pregledali vse jaške in vse zašvasali.
Sicer pa je kolega včasih bil "operativc" in bi imel marsikaj za povedat, zdaj pa je v "zaledju", zato mu dm link do te teme in poišče IP od tistih ki bi avtobuse počez postavljal
10.gif
Še vedno je to proti ustavi. Lahko so močni po zakonu, ampak ustava je NAD vsemi zakoni. Po zakonu smo vsi enakopravni, zato nima kaj kašljat in rinit naprej.
Sami so se odločili za življenje politika, zdaj pa naj stojijo v kolonah. Kaki varovanje? Saj se je zavestno odločil da ga lahko ubijejo. Isto kot pilot ki lahko strmoglavi, pa ga nihče ne varuje.
Zaradi enga politika pa se ne bo porušil svet. Nekatere bi pravzaprav bilo potrebno odstraniti, da bi zavladal mir na svetu. Torej čemu varovanje?
confused-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.704
113
pri taščici
Če nisem na ušesih sedel pri zgodovini, je zaradi enega politika umrlo nekaj 100 mio ljudi. (1.sv.vojna neposredno, druga pa je bila itak "posledica" prve.)
Sicer nisem pristaš nekega hudega varovanja, samo nikdar ne veš kdaj se bo kateremu sanjalo da je voditelj, in ker bo videl da bo to najlažje dosegel če nasprotnika odstrani (čeprav je "ljudski" voditelj).

Nazadnje urejeno:

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.085
444
83
45
dolenska
Meni je čist jasno, da varujejo ljudi. Ni mi pa jasno, da ogrožajo ali celo pokončajo življenja. Če se jim kdo postavi po robu ga naj zrinejo, ne pa pa razklat avto. Oni imajo nekaj tonske avtomobil e mi pa okol tone. Itak da popušiš. Ko sem živel še v Lj sem jih mal opazoval. Motoristi maprej in pucajo cesto. To je ZELO lepo. Kako mamco al pa ateja (da ne omenim tiste s 50 in manj presekom gume) tako nahrulijo da je joj. Nobeden pa mi beo govoril da se to na odprtih cestah ne da. Vsaka nesreča , ki se zgodi zaradi spremstva je krivo spremstvo pa pika. Nobedem mi ne bo govoril, da model, ki se pele v X5 al ML, ki mu sveti modra rdeča, lahko pele k norc. OK v primeru: Enkrat se pelem in Trebnjega proti Mestu in poazim črno gmoto, ki drvi s prižganimi lučmi na sproti. Sem se lepo odmaknil, da ne bo pomote. Kaj, če se nebi? Adijo jst in moj mondeo. A bi se v primeru kakega ameriškega terenca tut upal vame zagont? Mislim, da kaj kmalu opazil, da je švahnejši in bi drugače reagiral. Take reakcije bi mogel upoštevat tu drugače. Itak pa ne rabim met 5 ton težak stroj. Divja svinja takega terenca s tiri, kot za šalo. Kdo bo pa potem kriv? Gozdno gospodarstvo in lovska zveza slovenije?

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
in ti res verjemeš, da znam voziti avtobus?

in kaj to pomeni da je v zaledju?

včasih so se otroci hvalili s tem da poznajo soseda ki ima bratranca ki ima najboljšega kolega ki trenira kickbox pa taekwando pa vas bo vse pomru
rolleyes-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Divja svinja takega terenca s tiri, kot za šalo. Kdo bo pa potem kriv? Gozdno gospodarstvo in lovska zveza slovenije?

Jep, svinjo na zakol zaradi veleizdaje. Lovce pa v zapor za 30 let zaradi poiskusa umora.
aplauz.gif

Ogo

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
meni tudi ni jasno zakaj imajo oni pravico izriniti tudi reševalno vozilo na nujni vožnji (če imajo res to pravico...)
confused-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
in ti res verjemeš, da znam voziti avtobus?

in kaj to pomeni da je v zaledju?

včasih so se otroci hvalili s tem da poznajo soseda ki ima bratranca ki ima najboljšega kolega ki trenira kickbox pa taekwando pa vas bo vse pomru
rolleyes-1.gif

Mau se morajo hvalit. Vsi tile modeli iz slovenskih "špijonsko varnostnih" služb so naduti. Se še spomnem, kaj mi je pravil kolega, ki je nekoč delal na ameriški ambasadi in so ga nadlegovali slovenski obveščevalci, da bi izsilili kake podatke. Vse dokler se nanje niso spravili protiobveščevalci CIA-e z enakovrednimi metodami. Potem pa so dobili mehka kolena in je imel mir, nadutost šla k vragu.
hysterical-1.gif

Ogo

Nazadnje urejeno:

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.772
548
113
42
povsod malo
Nekaj takega še bo
tongue-1.gif
oz je že bilo leta 07 ko so vozili evro v Banko Slovenije. Po 22 vozil v koloni.
Pa se spomnim, da bi kod kaj preveč jokal zaradi tega pa so bile popolne zapore tudi po 30 minut.