Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na starejsem avtomobilu se je na strehi pojavilo nekaj takega: Klik
Avto je crne barve in glede na starost in dejstvo, da gre za drugi avto me zanima kako bi lahko zadevo vsaj malo najlazje popravil oz vsaj ustavil, da ne gre naprej.
brane_new - ne, zakaj? a mora bit oldtimer da je rjav?
aver : Lažje bo, da dejansko dodaš sliko realnega stanja, drugače pa imaš na videoposnetku lepo razloženo kako naredit, dejansko lahko narediš sam doma, malo bo pomarančasto ampak itak nima veze, če gre za kripo..
Z rezultatom sem zelo zadovoljen. Avto sem čez vikend opral, posušil, rjo premazal z mlečkom (Wurth rust converter) kar na debelo s čopičem, rjavina se je povezala z mlečkom in postala črna. Na sliki je bil najslabši del, nekaj mi je udarilo po blatniku in je začelo rjavet. Na sliki je bil rezultat premaza z Wurthom.
Zadevo sem nato pobarval s črno mat barvo, sprej. Kjer sem pobarval se skoraj ne opazi, še najbolj se opazi prehod iz sijaja na mat. Malo bom še spremenil barvanje blatnika in še kakšen udarec kamna bom spremenil v črno. Zdaj bom pa videl, za kakšno leto sem že zamaknil problem.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.