Spotify

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.751
108
63
Tamali doma težijo za Spotify in zanima me, če je kdo že odkril, kaj je najcenejša opcija?
Ali dejansko preverjajo uporabo, če imaš recimo family račun in si ga delimo s sorodniki/prijatelji?

Hvala!

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.515
7.029
113
nič ne preverjajo. lahko vzames solo. MI imamo premium duo, da se playliste in preference ne krešejo preveč med mano in mojim. Mali ima enega izmed najinih računov, ne vem katerega že. druga dva še nista na tem. Naprav... sigurno 3 telefoni pa tv pa avto, komjuter, če moram kaj urejati naročnino pa se potem ne odjavim... nikoli težav, da bi zajamral, da jih je preveč gor ali se je pa slučajno poklopilo.

Ne vem, prej vrnem netflix kot spotify.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Imam duo, pošeran s kolegom. Edino kar je, kolega je moral vpisati enak naslov, kot ga imam jaz. Prijavljen na XY naprav pa nikoli težav.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.315
2.950
113
Lublana
Obišči stran
Pa res tako nujno rabite naročnino za Spotify?
Jaz uporabljam brezplačno verzijo že 6 mescev pa zaenkrat še nisem imel potrebe ali želje po naročnini. Uporabljam ga zgolj v službi, laufa cca 6 ur na dan. V eni uri se zavrtijo max ena do dve reklami, mogoče kdaj celo tri. Se pa velikokrat zgodi, da kakšen dan sploh ni reklam ali pa v 6 urah samo ena ali dve reklami...

• Všeč mi je
Reactions: igi
22. jul 2007
13.586
1.770
113
124
+1, samo je verjetno povezano tudi s tem , ali se posluša preko wi-fija in pa preko mobilnih podatkov.