Sportstracker ali Endomondo ali kaj tretjega?

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Sportstracker uporabljam že nekaj let, še od nokie naprej pa zdaj na jabolku. Mislim da se lahko primerjata le sportstracker in endomondo. Pri ST me moti samo to, da se mi zdi, da so malo zaspali. Na forumu že kakšno leto in pol samo govorijo, da delajo na tem, da bi lahko sledil določeni routi (follow). Drugače se pa verjetno navadiš na enega in ostaneš
smile-1.gif

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Drugače pa lahko samo klikneš Lap, da ti ni treba krogov delat
smile-1.gif
Ti nariše potem črtico na mapi na netu.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Jaz že dobro leto uporabljam Endomondo in čisto ok služi svojemu namenu....sem pa ugotovil, da dokler sem uporabljal telefon (HTC Desire S in EVO 3D) je ista pot napram GPS uri (Forerunner 110) in napram I-gotU800 kr odstopala, saj ni bila hoja po ravnem, ampak v hribe. Pri teku pa ni bilo odstopanj, saj so vse 3 naprave pokazale enako razdaljo.

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Jaz že od časa WM6.5 in malo nazaj uproabljam Run GPS in sem z njim zadovoljen. Non stop prilagajajo, so mi linco prenesli na Androida - imao podporo za Heart rate monitor, uporabljajo Gsenzor za kadenco.... Naložiš Openstreet map......
Skratka OK. Ima pa vsak uporabnik nekaj svojega kar mu je všeč in pač uporablja svojo zadevo...

LP Boris

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
A obstaja kak tracker, kateri ti lahko narekuje tempo? Recimo, da se vedno teče na isti relaciji, bi rad dvignil tempo, da bi mi tracker vsakih 5min javil, glasovno ali vizualno, koliko sem spredaj/zadaj glede na najboljši čas? Ali pa lahko tudi "nonstop" piše razlika glede na najboljši čas?

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Endomondo, v pro verziji, se lahko primerjaš s svojim prejšnjim (ali pač enim od prejšnjih) rezultatov. Vsak kilometer ti pove koliko časa s porabil in koliko si spredaj/zadaj.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Madona, zgleda da to dela samo za android, BB in iphone, za windows mobile pa ni te funkcije
frown-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Endomondo, v pro verziji, se lahko primerjaš s svojim prejšnjim (ali pač enim od prejšnjih) rezultatov. Vsak kilometer ti pove koliko časa s porabil in koliko si spredaj/zadaj.
A ni tudi v brezplačni verziji? Meni vsak km nekaj stoka. In to tako na Symbianu kot Androidu ter WP7.

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
V brezplačni verziji ti samo vsak kilometer pove koliko si porabil časa (audio coach, ki ga lahko tudi izklopiš), v pro verziji pa imaš razen tega še možnosti:
- določit si časovni ali cilj na razdaljo
- primerjati se s prijatelji (ki imajo Endomondo)
- slediti progi, ki jo je nekdo dal kot javno dostopno
- primerjati se s svojimi prejšnjimi dosežki na določeni progi
- intervalni trening

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
A obstaja kak tracker, kateri ti lahko narekuje tempo? Recimo, da se vedno teče na isti relaciji, bi rad dvignil tempo, da bi mi tracker vsakih 5min javil, glasovno ali vizualno, koliko sem spredaj/zadaj glede na najboljši čas? Ali pa lahko tudi "nonstop" piše razlika glede na najboljši čas?

adidas micoach dela točno to.
Izbereš kaj bi rad dosegel, potem ti pa on govori kako moreš tečt. Pa vmes ti govori statistiko (hitrost, že pretečeno km...)
Tudi ko končaš njegov program in ti še vedno tečeš po svoje, ti skos do konca govori statitstiko.
Pol pa seveda uploadaš na net in šeraš na FB
grin1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

Evo čez vikend testiral SportsTracker na SGS2 telefonu:

4h vožnje, 10x fotkal, 1x kratek klic, 3x sms, 2x pregledovanje google maps, izključen internet (razen ob uporabi googel maps), brightnes na full, poraba baterije 36%, štartal pa sem ob 99% polni bateriji.

Za hitro predstavo bi lahko rekel, da gre cca 10%baterije na uro.