Športni izpuh...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Evo danes končno dobil tale avspuh.....
cheer.gif

Če je pa vredno vse skupaj svojega denarja pa bomo še videli......danes je naredilo dober vtis na mene in policaje
wink-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
A homolomo si naredil? Namreč v nasprotnem primeru zna dati policistu veliko zadovoljstvo, tebi pa veliko poparjeno glavo in -500+ EUR na računu.

PS: Pa slikco prilepi.
grin1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Komaj dva dni mam to gor.....imam pa čimprej namen nardit ja.....čakam še lučke potem pa peljem, da mi naredijo vse skupaj...ajaa pa še najprej moram kartonček za homolomo nekje dobit
smile-1.gif

Ampak še vedno ne razumem zakaj moram še avto na homologacijo peljat!?!?!?! Ker sem kupi9l original avspuh za vw-ja posebaj za ta model avta, ki je atestiran po teh veljavnih evropskih standardih...peljal na pooblaščen servis da gor dajo....To je enako kot da menjaš avspuh na kateremkoli avtomobilu (v mojem primeru je pač nastavek drug) in bi potem zato še rabil homologacijo...ni logike če mene vprašaš.....
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Zakaj? Zato ker lonc ni enak serijskemu (nastavki in glasnost).
Se pa strinjam, bedarija da ni večje..

BTW: je kej glasa???

Nazadnje urejeno:

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Kak ti naj rečem......drugačen zvok je vsekakor od prej....ni pa tisto da bi se avto že na kilometer slišal....sem pričakoval, da bo bol jaki zvok...ampak hebem ti te standarde pa vse... bi bolše menda blo če bi vrgel nek poceni ponaredek gor.....zvok ma že bolši pa cena je 3x nižja ...edino kvaliteta je bolj sumljiva
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
pa ne pozabit mreže montirat na ror, da ti podgane ne pridejo med bate.
hysterical-1.gif

joke; dobr ror!

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Kak ti naj rečem......drugačen zvok je vsekakor od prej....ni pa tisto da bi se avto že na kilometer slišal....sem pričakoval, da bo bol jaki zvok...ampak hebem ti te standarde pa vse... bi bolše menda blo če bi vrgel nek poceni ponaredek gor.....zvok ma že bolši pa cena je 3x nižja ...edino kvaliteta je bolj sumljiva
smile-1.gif

J. ga to je pa lonc z homologacijo
smirk-1.gif

Drugače pa homologiraj, prodaj pa ubod en univerzalen, bolj glasen lonec
grin1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:

Devito je dober ponudnik, remus je stalnica (če hočeš, kupi), kolega pa je imel na dirkalnem avtu akrapoviča po meri, s tem da ne vem, kako je, če pristopiš k njemu kot nek civilist in težiš za custom izpuh za avto. Drugače pa kolega pravi, da se akrapovič in devito najbolje obneseta. Plačati ga moraš, z nekaj vzdrževanja pa je tak auspuh lahko večen ... vsako leto spomladi pošajnaš prokrom pa si na konju.
wink-1.gif
DeVito imam na avtu že 10 let in je lonec še vedno kot nov. Zanima me edino, če ima kdo kakšno idejo kako to homologirat. Bom ravno homologiral neke zadeve, pa bi rad naredil da imam dokončno mir.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Hmm. Jst sem mel na petki turbo DeVitota pa na tehničnem noben ni težil. Ka me je pa policaj vprašal če mam homolomo sem reku da je orginal in če on še nikol ni vidu petke turbo

Shus

Zelenc'
30. avg 2007
21
0
1
42
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
bi bolše menda blo če bi vrgel nek poceni ponaredek gor.....zvok ma že bolši pa cena je 3x nižja ...edino kvaliteta je bolj sumljiva
smile-1.gif

tudi kvaliteta remusa je sumljiva
pravijo da so vsi loncu nerjaveči, pa je edina reč ki ne rjavi nastavek....se je pa zato krom ogulil
slikovni dokaz:
DSC01134.jpg

devito se bolje obnese, po 6 letih še vedno ne kaže znakov staranja, kaj šele rje... edini problem je da se ga ne da homologitrat, medtem ko se remusa da

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Jaz mam 5 let garancije, če se ne motim na lonec.......takrat pa tudi avta že več nebom tega mel.......

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Je ta slikan pr Devitotu?? Vam da je te buče okol prodajal. Pr men oba lonca po 7-8mih letih niti pikice rje.

Shus

Zelenc'
30. avg 2007
21
0
1
42
ne, ta prdula je iz mojega avta, slikana je pa doma
sem ravno prejšnji teden še eno fliko gor nabil
luknja pri luknji
crazy1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Zanimivo, no kokr kol, moj je cel Rostfrei oz je en del prevelečen in res po več letih kot nov.